Over de Ford EcoSport

De nieuwe Ford EcoSport werd als een nieuw type compacte SUV op de markt gebracht. Fantastisch ontworpen en klaar voor het stedelijk verkeer. De EcoSport kunt u ook uitrusten met veel innovatieve technologie zoals Ford SYNC, dat functies van een smartphone overneemt en handsfree bellen mogelijk maken. De Ford EcoSport kunt u ook uitrusten met de zeer zuinige EcoBoost motoren, die tot 20% minder brandstof verbruiken.

Ford EcoSport kleuren die u kunt bestellen

De Ford EcoSport kan in de volgende kleuren besteld worden: Diamond White, Bright Yellow, Moondust Silver, Panther Black, Kinetic Blue, Mars Red en Sea Grey.

Ford EcoSport Titanium met alle opties leverbaar

Nieuwsgierig geworden naar deze compacte SUV? De Ford EcoSport kopen kan via onze officiële dealer, Ardea Auto. Alle uitvoeringen en opties van de Ford EcoSport zijn leverbaar. Geeft u liever de voorkeur aan een Ford lease, financiering of verzekering? Ook dat kan geregeld worden dankzij het Stern mobiliteitspakket. De Ardea Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Ford EcoSport onderhoud.

Ford EcoSport voorraad

Lease een Ford EcoSport

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford EcoSport bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford EcoSport bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford EcoSport

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford EcoSport

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Ford EcoSport

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten