De Ford EcoSport heeft een facelift ondergaan. Nog steeds is het een slim ontworpen compacte SUV met een stoere uitstraling, maar Ford heeft het nieuwste model nu voorzien van de meest geavanceerde technologie en een nieuwe lijn efficiënte motoren. Alle uitvoeringen zijn binnen Stern leverbaar dankzij onze officiële Ford-dealer Ardea Auto. Tevens kunt u de nieuwe Ford EcoSport leasen of laten financieren via Stern. Ontdek de nieuwe Ford EcoSport bij Stern en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

De compacte SUV is aantrekkelijker en comfortabeler dan ooit

Het blijft een frisse, opvallende verschijning op de weg: de Ford EcoSport. Ford heeft zowel het exterieur als het interieur licht aangepast om de compacte SUV nog aantrekkelijker en comfortabelere te maken. De rijprestaties van de motoren zijn ook verbeterd evenals de standaard meegeleverde technologie en opties.

Ford EcoSport nieuwe EcoBoost motoren

Neem de intelligente vierwielaandrijving, die bepaalt hoeveel grip en balans u in de bochten houdt. Afhankelijk van uw rijstijl past de AWD het vermogen op de vooras en achteras aan zodat u altijd de beste controle houdt op de weg. De revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor wordt leverbaar met de nieuwe EcoSport en is eveneens beter dan ooit. De 3 cilinder-motor verbruikt veel minder brandstof dan vergelijkbare motoren en produceert alsnog een indrukwekkende 125 pk vermogen. Een 100 pk-EcoBoost motor is ook beschikbaar en dieselrijders kunnen kiezen uit een 1.5 TDCi motor of de nieuwe 125 pk sterke 1.5 EcoBlue dieselmotor.

Nieuwe Ford EcoSport nu bestellen

Interesse om in de nieuwe Ford EcoSport te rijden? Onze Ford-dealer Ardea Auto stuurt u graag een vrijblijvende offerte! Wanneer u interesse heeft in een Ford EcoSport lease of financiering, kunnen onze verkoopadviseurs u ook verder helpen. Stern is een Ford totaalaanbieder en kan u alle uitvoeringen en optiepakketten aanbieden, evenals gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel voor ieder Ford-model. Vraag eenvoudig online een nieuwe Ford EcoSport offerte aan.

Nieuwe technologie tussen de Ford EcoSport opties

De optiepakketten van de Ford EcoSport zijn meer uitgebreid. De nieuwste versie van het Sync infotainmentsysteem is nu leverbaar met de SUV en wordt geleverd met een 4,2’’, 6,5’’ of 8’’ touchscreen in het dashboard. De EcoSport kunt u tevens bestellen met een achteruitrijcamera, cruise control met snelheidsbegrenzer en nog veel meer. Tot slot biedt Ford voor het eerst de Ford EcoSport ST-Line uitvoering aan.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford EcoSport Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Fiesta kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford EcoSport leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford EcoSport leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »