Over de Ford Fiesta

Verkrijgbaar als een 3-deurs of 5-deurs, is de Ford Fiesta voor verschillende doelgroepen ontwikkeld. Het combineert een eigentijdse stijl met de laatste trends binnen de Ford technologie en het stadsauto segment. Maar daarnaast blijft er ook ruimte over voor eigenzinnigheid. Daar begint de Ford Fiesta echt te stralen.

U kunt ook de Ford Fiesta ST bestellen bij onze Ford dealers. De Fiesta ST komt standaard met een stoerder design, lager chassis en meer vermogen. De beste uitvoering voor de sportieve Fiesta-rijder.

Ford Fiesta opties exterieur en interieur

Het Fiesta exterieur straalt kracht uit met de herkenbare Ford grille en stijlvol ontworpen motorkap. Alles ziet én voelt hoogwaardig uit, terwijl de nieuwe Fiesta al voor een scherpe prijs verkocht. Het interieur kunt u zo luxe maken als u wilt, met onder meer Ambient Lighting om het rijke dashboard en de lederen details te accentueren. U kunt ook een Sony audiosysteem als optie bij de Fiesta bestellen. 

De nieuwste Ford technologie is optioneel verkrijgbaar voor de nieuwe Fiesta. Met de achteruitrijcamera is het makkelijker en veiliger om in te parkeren. Dit kan gecombineerd worden met parkeersensoren. Daarnaast heeft de Fiesta elektrische stuurbekrachtiging en cruise control en start u de motor met een eenvoudige druk op de knop. Extra opties zijn koplampen die automatisch aangaan dankzij lichtsensoren, automatische ruitenwissers, keyless entry en Ford SYNC handsfree technologie. 

Ford Fiesta EcoBoost en andere motoruitvoeringen

Dankzij de nieuwste EcoBoost technologie, behoudt de Ford Fiesta een flink vermogen tegenover een extra laag brandstofverbruik. De 1.0 EcoBoost motor wint al jaren de internationale prijs voor de beste automotor doordat het 20% minder brandstof verbruikt dan concurrenten met een vergelijkbaar vermogen. De 1.5 Duratec benzinemotor is tevens verkrijgbaar voor wie meer vermogen wilt. Dieselrijders kunnen voor de 1.5 liter Duratorq TDCi motor gaan. Daar komt nog de optie bij om met automaat te rijden en u weet zeker dat de ideale Ford Fiesta leverbaar is via Stern.

Ford Fiesta rijden? Wij helpen u verder

Een nieuwe Ford Fiesta kopen kan eenvoudig geregeld worden via onze officiële Ford dealer, Ardea Auto. De Ford Fiesta ST is eveneens direct te bestellen. Ook hebben wij via ons landelijke netwerk toegang tot een grote voorraad Ford occasions. Geeft u de voorkeur aan een Ford Fiesta lease, financiering of verzekering? Stern helpt u graag verder, ook als u gespecialiseerd Fiesta onderhoud zoekt.

Ford Fiesta voorraad

Privé lease een Ford Fiesta

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford Fiesta bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Fiesta bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Ford Fiesta

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een Ford Fiesta bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Fiesta

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Ford Fiesta

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten