Zoekt u een dynamische auto die rijplezier uitstraalt, ook als hij stilstaat? Probeer de Ford Focus eens in een proefrit bij onze Ford dealers. Niet alleen is de nieuwe Focus een van de meest geavanceerde auto’s van het merk, hij is ook nog eens bijzonder comfortabel ontworpen. U kunt met de hoge kwaliteit standaard uitvoering en de veelzijdige opties alle kanten op met de Focus.

Extra uitvoeringen van de Focus zijn ook te bestellen bij onze Ford dealers. De Focus ST heeft standaard een sportief design en meer vermogen. De Focus Electric komt met een elektromotor en accupakket. Zo is de Ford Focus helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Ford Focus Kinetic Design

De nieuwe Focus is ontwikkeld volgens het nieuwe Kinetic Design. Het lage profiel zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk dat zelfverzekerdheid uitstraalt. Van de stijlvolle motorkap tot de stijlvolle achterlichten, met de Ford Focus kiest u voor de beste prestaties qua uiterlijk en op de weg.

Stel uw Focus interieur samen bij onze Ford dealers

Het interieur van de Focus is zeer divers uit te breiden, van de kleuren tot de verschillende hoogwaardige materialen, onze Ford adviseurs bij Ardea Auto helpen u graag verder. Het interieur van de Ford Focus wordt geaccentueerd met Ambient Lighting. Zachte materialen zijn gebruikt om alles te bedekken en u kunt kiezen uit lederen bekleding, gedeeltelijk lederen bekleding of een stoffen afwerking. De bagageruimte van de Focus is verrassend groot en ook hier zijn speciale accessoires voor te koop bij ons.

Efficiënte motoren in de Focus

U kunt tot maar liefst 20% brandstofverbruik besparen ten opzichte van vergelijkbare benzinemotoren door de Ford Focus met 1.0 EcoBoost aan te schaffen. Er is ook een 1.5 liter EcoBoost motor leverbaar en een 1.5 liter TDCi dieselmotor.

Kleuren waarin u de nieuwe Ford Focus kunt kopen

De nieuwe Ford Focus is in een groot aantal kleuren te bestellen, allen leverbaar via onze dealers. De volgende carrosseriekleuren zijn leverbaar: Blazer Blue, Frozen White, Race Red, Tectonic, Magnetic, Panther Black, Deep Impact Blue, Moondust Silver, Candy Red, Lunar Sky.

Stern: voor al uw Ford Focus service

Stern biedt een Ford totaalpakket op het gebied van producten en diensten. Alle uitrustingen van de Focus, Focus ST en Focus Electric zijn leverbaar. Neem contact op met onze officiële Ford-dealer, Ardea Auto; zij kunnen u verder helpen op het gebied van kopen, leasen, financieren maar ook verzekeren of het aanbieden van een voordelige Ford Focus private lease. Voor gespecialiseerd Ford onderhoud zijn de werkplaatsen van Ardea Auto voorzien van de juiste apparatuur en kennis. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford Focus Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Focus kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford Focus leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford Focus leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »