Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

De Ford Galaxy is een van de grootste Ford personenauto’s en toch zeer elegant in zijn design. De nieuwe Galaxy combineert een serie zeer zuinige EcoBoost motoren (evenals dieselmotoren) met eersteklas luxe, comfort en ruimte. De nieuwe Ford Galaxy kunt u nu kopen bij Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Meer informatie

Vernieuwd Ford Galaxy interieur

Standaard komt de Ford Galaxy met 7 zitplaatsen die u moeiteloos in verschillende standen kunt plaatsen dankzij de nieuwe EasyFold-functie. Gecombineerd met Power Raise verandert u de positie van de stoelen op de tweede rij met 1 druk op de knop. Neergeklapt biedt de SUV een enorme hoeveelheid bagageruimte.

De Ford Galaxy kan optioneel geleverd worden met een panoramisch glazen dak, inclusief elektronisch zonnescherm.

Alle Ford Galaxy carrosseriekleuren

U kunt de Ford Galaxy in de volgende kleuren bestellen: Frozen White, Moondust Silver, Deep Impact Blue, Panther Black, Hypnotic Silver, Midnight Sky en Lunar Sky.

Ford Galaxy Trend, Titanium en Platinum leverbaar

Nieuwsgierig of de Ford Galaxy uw nieuwe gezinsauto kan worden? U kunt een proefrit in de nieuwe Ford aanvragen via onze officiële dealer, Ardea Auto. U kunt de Ford Galaxy kopen in alle uitvoeringen en met diverse opties. Prefereert u een Ford Galaxy lease, financiering of een verzekering erbij? Met het servicepakket van Stern wordt het geregeld! De Ardea Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Ford Galaxy onderhoud.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford Galaxy Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Galaxy kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford Galaxy leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford Galaxy leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »