Ford Galaxy kopen bij Stern

De Ford Galaxy is een van de grootste Ford personenauto’s en toch zeer elegant in zijn design. De nieuwe Galaxy combineert een serie zeer zuinige EcoBoost motoren (evenals dieselmotoren) met eersteklas luxe, comfort en ruimte. De nieuwe Ford Galaxy kunt u nu kopen bij Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Vernieuwd Ford Galaxy interieur

Standaard komt de Ford Galaxy met 7 zitplaatsen die u moeiteloos in verschillende standen kunt plaatsen dankzij de nieuwe EasyFold-functie. Gecombineerd met Power Raise verandert u de positie van de stoelen op de tweede rij met 1 druk op de knop. Neergeklapt biedt de SUV een enorme hoeveelheid bagageruimte.

De Ford Galaxy kan optioneel geleverd worden met een panoramisch glazen dak, inclusief elektronisch zonnescherm.

Alle Ford Galaxy carrosseriekleuren

U kunt de Ford Galaxy in de volgende kleuren bestellen: Frozen White, Moondust Silver, Deep Impact Blue, Panther Black, Hypnotic Silver, Midnight Sky en Lunar Sky.

Ford Galaxy Trend, Titanium en Platinum leverbaar

Nieuwsgierig of de Ford Galaxy uw nieuwe gezinsauto kan worden? U kunt een proefrit in de nieuwe Ford aanvragen via onze officiële dealer, Ardea Auto. U kunt de Ford Galaxy kopen in alle uitvoeringen en met diverse opties. Prefereert u een Ford Galaxy lease, financiering of een verzekering erbij? Met het servicepakket van Stern wordt het geregeld! De Ardea Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Ford Galaxy onderhoud.

Ford Galaxy voorraad

Ford Galaxy privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford Galaxy bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Galaxy bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Ford Galaxy financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford Galaxy schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Ford Galaxy service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten