Deze auto is niet meer nieuw leverbaar en alleen nog als occasion verkrijgbaar.

Bekijk onze occasions »

Over de Ford Ka

De altijd vriendelijk ogende Ford Ka is een graag geziene auto in menig stedelijk gebied. Ondanks zijn formaat heeft de meest compacte Ford aardig wat pit en wordt hij geroemd om zijn lage brandstofverbruik en betrouwbaarheid.

Ford Ka exterieur vol stijl

Dat de Ford Ka klein en scherp geprijsd is, kan zeker niet gezien worden aan het uiterlijk. Het exterieur is vriendelijk rond maar met een brutale insteek. De grote naar achter gebogen koplampen en brede grille maken het een typische Ford. De prominente wielkasten en krachtige schouders zijn dan weer totaal aan de Ka toe te dichten. Belangrijker: de Ford Ka ziet er luxe uit, ook van binnen.

Ford Ka interieur

De details van het Ford Ka interieur zijn perfect op elkaar afgestemd en tonen typisch vakmanschap. Compacte auto’s van het formaat Ka komen niet veel luxer; Van het instrumentenpaneel tot het dashboard en de passagiersstoelen. De Ford Ka komt standaard ook met USB-aansluiting zodat u uw favoriete muziek kunt luisteren.

Opties voor veiligheid en plezier

De perfecte wendbaarheid van de Ford Ka zal nooit ophouden u te verbazen. Er zijn weinig auto’s op de markt die wendbaarder door het stadsverkeer rijden. Daarnaast levert Ford de nieuwe Ka af met een flink aantal veiligheidssystemen. Elektrische stuurbekrachtiging maakt sturen aangenamer, Hill Start Assist is handig voor het starten op een helling en u kunt de Ka zelfs uitrusten met parkeersensoren die helpen met inparkeren. Een audiosysteem en compleet Panoramadak zijn tevens leverbaar met een nieuwe Ford Ka.

In welke kleuren kunt u de Ford Ka kopen?

De Ford Ka is in een groot aantal kleuren te bestellen via onze dealers. U heeft de keuze uit de volgende carrosseriekleuren: Grey Matter, Flame, Chrystal White, Scuba, Cafe, Dive, Strobe, Midnight, Mustard Olive, Moonlight, Blush en Piste.

Ford Ka rijden? Wij helpen u verder!

Interesse in Fords hippe stadsauto? U kunt de Ford Ka kopen bij onze Ford dealer, Ardea Auto. Prefereert u een Ford Ka lease, financiering, huur of verzekering? Dankzij Sterns brede mobiliteitspakket regelen wij het meteen voor u. Tevens hebben wij toegang tot een Ford occasion voorraad en is gespecialiseerd Ford Ka onderhoud in een van de Ardea Auto werkplaatsen altijd mogelijk.

NIEUW: Ford Ka+

Ontdek de nieuwe, grotere Ford Ka+. Ruimer, luxer en nog steeds betaalbaar. Nu verkrijgbaar bij Stern! 

Bekijk de nieuwe Ford Ka+ »

Ford Ka voorraad

 • Ford Ka 1.2 TITANIUM AIRCO - SPORTIEF! - LMV

  Heron Auto Koog aan de Zaan

  Bouwjaar2010
  KM stand141.529
  Energie label

  Prijs € 5.450,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 6 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Koog aan de Zaan
 • Ford Ka 1.2 69PK Limited

  Ardea Auto Haarlem

  Bouwjaar2010
  KM stand84.804
  Energie label

  Prijs € 5.950,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 6 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Haarlem
 • Ford Ka 1.3 I 44KW Cool & Sound Syle

  Ardea Auto Den Haag

  Bouwjaar2009
  KM stand70.096
  Energie label

  Prijs € 5.995,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 24 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Den Haag

Privé lease een Ford Ka

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford Ka bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Ka bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Ford Ka

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een Ford Ka bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Ka

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Ford Ka onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten