Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

De altijd vriendelijk ogende Ford Ka is een graag geziene auto in menig stedelijk gebied. Ondanks zijn formaat heeft de meest compacte Ford aardig wat pit en wordt hij geroemd om zijn lage brandstofverbruik en betrouwbaarheid.

Ford Ka exterieur vol stijl

Dat de Ford Ka klein en scherp geprijsd is, kan zeker niet gezien worden aan het uiterlijk. Het exterieur is vriendelijk rond maar met een brutale insteek. De grote naar achter gebogen koplampen en brede grille maken het een typische Ford. De prominente wielkasten en krachtige schouders zijn dan weer totaal aan de Ka toe te dichten. Belangrijker: de Ford Ka ziet er luxe uit, ook van binnen.

Ford Ka interieur

De details van het Ford Ka interieur zijn perfect op elkaar afgestemd en tonen typisch vakmanschap. Compacte auto’s van het formaat Ka komen niet veel luxer; Van het instrumentenpaneel tot het dashboard en de passagiersstoelen. De Ford Ka komt standaard ook met USB-aansluiting zodat u uw favoriete muziek kunt luisteren.

Opties voor veiligheid en plezier

De perfecte wendbaarheid van de Ford Ka zal nooit ophouden u te verbazen. Er zijn weinig auto’s op de markt die wendbaarder door het stadsverkeer rijden. Daarnaast levert Ford de nieuwe Ka af met een flink aantal veiligheidssystemen. Elektrische stuurbekrachtiging maakt sturen aangenamer, Hill Start Assist is handig voor het starten op een helling en u kunt de Ka zelfs uitrusten met parkeersensoren die helpen met inparkeren. Een audiosysteem en compleet Panoramadak zijn tevens leverbaar met een nieuwe Ford Ka.

In welke kleuren kunt u de Ford Ka kopen?

De Ford Ka is in een groot aantal kleuren te bestellen via onze dealers. U heeft de keuze uit de volgende carrosseriekleuren: Grey Matter, Flame, Chrystal White, Scuba, Cafe, Dive, Strobe, Midnight, Mustard Olive, Moonlight, Blush en Piste.

Ford Ka rijden? Wij helpen u verder!

Interesse in Fords hippe stadsauto? U kunt de Ford Ka kopen bij onze Ford dealer, Ardea Auto. Prefereert u een Ford Ka lease, financiering, huur of verzekering? Dankzij Sterns brede mobiliteitspakket regelen wij het meteen voor u. Tevens hebben wij toegang tot een Ford occasion voorraad en is gespecialiseerd Ford Ka onderhoud in een van de Ardea Auto werkplaatsen altijd mogelijk.

NIEUW: Ford Ka+

Ontdek de nieuwe, grotere Ford Ka+. Ruimer, luxer en nog steeds betaalbaar. Nu verkrijgbaar bij Stern! 

Bekijk de nieuwe Ford Ka+ »

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »