Ford Kuga kopen bij Stern

De Kuga wordt door Ford ook wel de ‘intelligentste SUV’ genoemd die ze ooit gemaakt hebben. Dat komt door de geweldige rijprestaties en wendbaarheid op alle terreinen. Maar ook de vele technologische opties helpen mee om van de Ford Kuga een uitstekende SUV te maken. U kunt de nieuwe Ford Kuga nu kopen bij Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Zowel het exterieur als het interieur van de Ford Kuga zijn gestroomlijnd zonder de stevige flanken van een SUV te verliezen. Het is een robuuste auto die subtiel veel slimme technologie bevat. Zo gaat de achterklep hands-free open dankzij een sensor onder de achterbumper, waar u uw voet moet bewegen. Ook reageert de Intelligent All-Wheel Drive direct en automatisch op veranderingen in het terrein.

Ford Kuga nieuwe motoren en prestaties

De Ford Kuga kan geleverd worden met de nieuwste versie van de 1.5 liter Ecoboost benzinemotor. De motor is verkrijgbaar in 3 krachtige vermogens: 120 pk, 150 pk, 182 pk. De innovatieve EcoBoost-motor combineert een laag brandstofverbruik met een lage CO2-uitstoot waardoor Ford al meerdere jaren op de rij prijzen won voor de beste verbrandingsmotor. Ook dieselrijders kunnen de Ford Kuga aanschaffen. De Kuga kan met een 1.5 liter TDCi dieselmotor voorzien worden, met 120 pk vermogen.

Ford Kuga offerte aanvragen

Wilt u zelf ervaren hoe intelligent de Ford Kuga werkelijk is? U kunt de nieuwe Kuga kopen bij onze officiële Ford dealer, Ardea Auto. Ook kunt u eenvoudig een proefrit aanvragen. Als u de voorkeur geeft aan een Ford Kuga lease, financiering of verzekering, Stern helpt u graag verder met ons uitgebreide dienstenpakket. Bent u op zoek naar gespecialiseerd Ford onderhoud, dan zijn de werkplaatsen van Ardea Auto u altijd van dienst.

Ford Kuga voorraad

Lease een Ford Kuga bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Kuga bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Ford Kuga financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Kuga

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford Kuga

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Ford Kuga

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten