Ford Kuga kopen bij Stern

De Kuga wordt door Ford ook wel de ‘intelligentste SUV’ genoemd die ze ooit gemaakt hebben. Dat komt door de geweldige rijprestaties en wendbaarheid op alle terreinen. Maar ook de vele technologische opties helpen mee om van de Ford Kuga een uitstekende SUV te maken. U kunt de nieuwe Ford Kuga nu kopen bij Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Zowel het exterieur als het interieur van de Ford Kuga zijn gestroomlijnd zonder de stevige flanken van een SUV te verliezen. Het is een robuuste auto die subtiel veel slimme technologie bevat. Zo gaat de achterklep hands-free open dankzij een sensor onder de achterbumper, waar u uw voet moet bewegen. Ook reageert de Intelligent All-Wheel Drive direct en automatisch op veranderingen in het terrein.

Meer informatie

Ford Kuga nieuwe motoren en prestaties

De Ford Kuga kan geleverd worden met de nieuwste versie van de 1.5 liter Ecoboost benzinemotor. De motor is verkrijgbaar in 3 krachtige vermogens: 120 pk, 150 pk, 182 pk. De innovatieve EcoBoost-motor combineert een laag brandstofverbruik met een lage CO2-uitstoot waardoor Ford al meerdere jaren op de rij prijzen won voor de beste verbrandingsmotor. Ook dieselrijders kunnen de Ford Kuga aanschaffen. De Kuga kan met een 1.5 liter TDCi dieselmotor voorzien worden, met 120 pk vermogen.

Ford Kuga offerte aanvragen

Wilt u zelf ervaren hoe intelligent de Ford Kuga werkelijk is? U kunt de nieuwe Kuga kopen bij onze officiële Ford dealer, Ardea Auto. Ook kunt u eenvoudig een proefrit aanvragen. Als u de voorkeur geeft aan een Ford Kuga lease, financiering of verzekering, Stern helpt u graag verder met ons uitgebreide dienstenpakket. Bent u op zoek naar gespecialiseerd Ford onderhoud, dan zijn de werkplaatsen van Ardea Auto u altijd van dienst.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford Kuga Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Kuga kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford Kuga leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford Kuga leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »