Ford Mondeo nieuw design

Kijk naar de nieuwe Ford Mondeo, de vloeiende lijnen, lage daklijn, de prachtige details in de bumper en achterzijde. Ford heeft duidelijk haar best gedaan op de nieuwe Mondeo; een prachtig huwelijk tussen de nieuwe designstijl en de laatste innovatie op het gebied van autotechnologie. U kunt hem nu bestellen bij onze officiële Ford dealer, Ardea Auto. Optioneel is hij leverbaar met adaptieve LED-koplampen, parking assist en de nieuwste editie van Ford SYNC 2.

Ford Mondeo carrosseriekleuren

U kunt de nieuwe Ford Mondeo in de volgende carrosseriekleuren bestellen bij onze dealers: Blazer Blue, Frozen White, Panther Black, Moondust Silver, Magnetic, Lunar Sky, Deep Impact Blue, Tectonic Silver, Ruby Red en Platinum White.

De Ford Mondeo leverbaar bij Ardea Auto

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Ford Mondeo? Onze Ford verkoopadviseurs helpen u graag verder met de Mondeo kopen en kunnen ook advies leveren over de ideale uitvoering en opties voor uw situatie. Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, is een Ford Mondeo lease, financiering of verzekering ook af te sluiten. Voor gespecialiseerd Ford Mondeo onderhoud verwijzen wij u graag door naar de werkplaatsen van Ardea Auto. Zo vindt u bij de vestigingen van Stern en Ardea Auto altijd de totale Ford service.

Ford Mondeo voorraad

Lease een Ford Mondeo bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Mondeo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Ford Mondeo

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een Ford Mondeo

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Mondeo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford Mondeo

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Ford Mondeo

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten