Over de Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger is een robuuste bedrijfswagen die onder de meest extreme omstandigheden moet presteren. Ford heeft de nieuwe Ranger dan ook op alle extreme terreinen en onder de hoogste en laagste temperaturen getest. Een nieuwe serie Duratorq dieselmotoren zorgt er bovendien voor dat de Ranger krachtiger is dan ooit. De pick-up heeft een maximaal laadvermogen van 1.403 kg en een trekvermogen van 3.500 kg.

Ford Ranger carrosseriekleuren

De Ford Ranger is in alle fabriekskleuren leverbaar bij onze dealers. U heeft u de keuze uit de volgende carrosseriekleuren: Frozen White, Moondust Silver, Ocean, Panther Black, Colorado Red, Thunder, Performance Blue, Wiltrak Orange, Copper Red en Sea Grey.

Ranger XL, XLT, Limited en Wildtrak leverbaar

Wilt u een proefrit maken in een van de beste pick-ups op de markt? Via onze officiële Ford-dealer, Ardea Auto, kan dat geregeld worden. Naast de Ford Ranger kopen kan Stern u ook een lease, financiering of verzekering aanbieden. Tevens zijn de werkplaatsen van Ardea Auto beschikbaar voor gespecialiseerd Ford Ranger onderhoud. Zo is Stern een totaaladres voor al uw benodigde Ford service.

Ford Ranger voorraad

Lease een Ford Ranger bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Ford Ranger bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren Ford Ranger bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Ranger

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford Ranger

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Ford Ranger

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten