De Ford S-MAX kopen bij Stern

Design en flexibiliteit met veel comfort; zoekt u dat in uw nieuwe auto? Kijk niet verder dan de Ford S-MAX want het is een van de meest diverse auto’s uit de Ford range. Het interieur is lekker uitgebreid en kan met 5 en 7 zitplaatsen geleverd worden. U heeft dan toegang tot maximaal 32 stoelconfiguraties. U kunt de nieuwe Ford S-MAX kopen bij onze Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Meer informatie

Verbeterde rijprestaties

De S-MAX is een Sports Activity Vehicle. Het is een prachtige combinatie tussen sportieve designkeuzes, dynamische rijstijl en moderne technologie. De Ford S-MAX heeft de beste rijeigenschappen in zijn segment dankzij een nieuwe serie EcoBoost-motoren die een lager brandstofverbruik realiseren.

Ford S-MAX kleuren

De Ford S-MAX is te bestellen in de volgende kleuren: Frozen White, Moondust Silver, Deep Impact Blue, Panther Black, Hypnotic Silver, Midnight Sky, Lunar Sky en Candy Red.

Ford S-MAX Platinum en S-Edition leverbaar

Wilt u een Ford S-MAX proefrit aanvragen? Dat kan bij onze officiële dealer, Ardea Auto. Alle uitvoeringen van de S-MAX zijn leverbaar, inclusief diverse opties en accessoires. Stern kan ook een Ford S-MAX lease, financiering en verzekering aanbieden. Hebt u gespecialiseerd Ford onderhoud nodig? De werkplaatsen van Ardea Auto staan voor u klaar.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford Edge Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Edge kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford S-MAX leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford S-MAX leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »