De Ford S-MAX kopen bij Stern

Design en flexibiliteit met veel comfort; zoekt u dat in uw nieuwe auto? Kijk niet verder dan de Ford S-MAX want het is een van de meest diverse auto’s uit de Ford range. Het interieur is lekker uitgebreid en kan met 5 en 7 zitplaatsen geleverd worden. U heeft dan toegang tot maximaal 32 stoelconfiguraties. U kunt de nieuwe Ford S-MAX kopen bij onze Ford-dealer Ardea Auto of leasen bij SternLease.

Verbeterde rijprestaties

De S-MAX is een Sports Activity Vehicle. Het is een prachtige combinatie tussen sportieve designkeuzes, dynamische rijstijl en moderne technologie. De Ford S-MAX heeft de beste rijeigenschappen in zijn segment dankzij een nieuwe serie EcoBoost-motoren die een lager brandstofverbruik realiseren.

Ford S-MAX kleuren

De Ford S-MAX is te bestellen in de volgende kleuren: Frozen White, Moondust Silver, Deep Impact Blue, Panther Black, Hypnotic Silver, Midnight Sky, Lunar Sky en Candy Red.

Ford S-MAX Platinum en S-Edition leverbaar

Wilt u een Ford S-MAX proefrit aanvragen? Dat kan bij onze officiële dealer, Ardea Auto. Alle uitvoeringen van de S-MAX zijn leverbaar, inclusief diverse opties en accessoires. Stern kan ook een Ford S-MAX lease, financiering en verzekering aanbieden. Hebt u gespecialiseerd Ford onderhoud nodig? De werkplaatsen van Ardea Auto staan voor u klaar.

Ford S-MAX voorraad

Privé lease een Ford S-MAX

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford S-MAX bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford S-MAX bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford S-MAX bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford S-MAX

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Ford S-MAX

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten