Over de Ford Tourneo Connect

Comfort en technologie opofferen voor ruimte en functionaliteit? Waarom zou u als u ook voor de Ford Tourneo Connect kunt kiezen? De Tourneo Connect combineert al deze pluspunten door een nieuwe serie zuinige Ford motoren, een zee aan ruimte en veel configuratieopties te bieden. De Tourneo Connect is ook nog eens veilig, met de maximaal haalbare EuroNCAP score van 5 sterren.

Ford Tourneo Connect kleuren leverbaar

De Ford Tourneo Connect is bij onze dealers leverbaar in alle fabriekskleuren. De namen van de carrosseriekleuren luiden als volgt: Frozen White, Race Red, Blazer Blue, Deep Impact Blue, Magnetic, Moondust Silver, Shadow Black, Tectonic Silver en Solar.

Ford Tourneo Connect standaard en Grand uitvoering leverbaar

Zin in een Ford Tourneo Connect proefrit? Onze officiële Ford-dealer helpt u graag verder. Naast een Ford kopen kan Stern u ook een Tourneo Connect lease, financiering en verzekering aanbieden. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar via ons netwerk. Als u naar gespecialiseerd onderhoud voor uw Ford zoekt, verwijzen wij u graag door naar de Ardea Auto werkplaatsen.

Ford Tourneo Connect voorraad

Privé lease Ford Tourneo Connect

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ford Tourneo Connect

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker een Ford Tourneo Connect

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Ford Tourneo Connect financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Tourneo Connect schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Ford Tourneo Connect onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford Tourneo Connect service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten