Over de Ford Tourneo Courier

Ford noemt de Tourneo Courier officieel een intelligent MPV. Dat komt omdat het alle taken en functies van een goede MPV combineert; het is een echte alleskunner. De Tourneo Courier is ruim, praktisch, zuinig en ook nog eens comfortabel en prettig in het oog liggend. De MPV biedt genoeg ruimte voor 5 personen en hun bagage. En dankzij de schuifdeuren is instappen makkelijker dan ooit. De Ford Tourneo Courier kan ook geleverd worden met de prijswinnende 1.0 Ecoboost motor, wat hem ongelofelijk efficiënt maakt.

Ford Tourneo Courier carrosseriekleuren die u kunt kopen

De Ford Tourneo Courier is bij onze dealers leverbaar in alle fabriekskleuren. De namen van de carrosseriekleuren luiden als volgt: Venice Red, Tectonic Silver, Race Red, Panther Black, Moondust Silver, Magnetic, Iceberg, Frozen White, Deep Impact Blue en Blazer Blue.

Vraag een Ford Tourneo Courier proefrit aan

Wil u zelf een proefrit maken in de Ford Tourneo Courier. Dat kan geregeld worden via onze officiële dealer, Ardea Auto. Naast de Ford Tourneo Courier kopen kan Stern u ook een lease, financiering en verzekering aanbieden. En als u onderhoud gespecialiseerd voor Ford modellen nodig hebt, staan de monteurs in de Ardea Auto werkplaatsen altijd voor u klaar. Stern is uw totaaladres voor alle Ford producten en diensten.

Lease een Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Ford Tourneo Courier

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten