De Ford Tourneo Custom

In de Ford Tourneo Custom zitten 9 zitplaatsen en alle personen worden volledig in de watten gelegd. De luxe en veiligheid van het Tourneo Custom interieur zijn onovertroffen. De Ford autobus scoorde de maximale EuroNCAP veiligheidsscore van 5 sterren. Bovendien combineert Ford in de Tourneo Custom alle luxe opties van hun overige personenauto modellen. Dat maakt de Ford Tourneo Custom een van de meest luxe auto’s in de Ford range.

De Ford Tourneo Custom kleuren

U kunt de Ford Tourneo Custom bij onze dealer kopen in alle fabriekskleuren. De carrosseriekleuren heten als volgt: Midnight Sky, Panther Black, Tectonic Silver, Stratosphere, Ink Blue, Blazer Blue, Frozen White, Moondust Silver en Race Red.

Tourneo Custom Titanium uitvoeringen leverbaar

Wilt u zelf de Ford Tourneo Custom uittesten in een proefrit? Dat kan! Neem contact op met onze officiële Ford-dealer, Ardea Auto, zij maken graag een afspraak met u. Naast de Ford Tourneo Custom kopen kan Stern u tevens een lease, financiering en verzekering aanbieden. U kunt uw Ford ook voor gespecialiseerd onderhoud brengen naar de Ardea Auto werkplaatsen. Zo vindt u alle service onder één centraal adres bij Stern. 

Ford Tourneo Connect voorraad

Lease een Ford Tourneo Custom

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Ford Tourneo Custom

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford Tourneo Custom

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford Tourneo Custom schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford Tourneo Custom

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Ford Tourneo Custom onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford Tourneo Custom service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten