De Ford E-Tourneo Custom is de perfecte personenbus

Heb je een taxibedrijf, rijden collega’s met je mee of ga je graag op pad met je vrienden of familie? Dan is de nieuwe E-Tourneo Custom perfect voor jou. Volledig elektrisch en ontworpen zodat jij vandaag, maar ook in de toekomst, zorgeloos op pad kunt gaan. Met een actieradius van maximaal 370 km en tal van slimme en luxe uitrustingen en opties ben jij klaar voor de toekomst.

De nieuwe E-Tourneo Custom zal begin 2024 leverbaar zijn. Wil je meer weten of wil je graag op de hoogte blijven? Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen of laat je gegevens achter.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De elektrische Ford E-Tourneo Custom

De Ford E-Tourneo Custom is voorzien van dezelfde batterijtechnologie als de Ford F150 Lightning. Dit zit verpakt in een batterij van 74 kWh en een 160 Kw (218pk) elektromotor. De volledig elektrische aandrijving biedt ook de mogelijkheid van one-pedal-driving voor nog meer efficiëntie, ontspanning en comfort.

Door de 11Kw driefase boordlader is de batterij in minder dan 8 uur volledig op te laden. Opladen van 15 naar 80 procent duurt zo’n 41 minuten met een 125 KW DC-snellader.

Daarnaast biedt de E-Tourneo Custom een maximaal geremd aanhangergewicht van 2000 kg, in combinatie met een aanzienlijk laadvermogen. Uitstapjes met vrienden, familie en sportuitrusting tot aan het vervoeren van goederen of personeel is dus allemaal mogelijk met de E-Tourneo Custom.

Maak een proefrit in de Ford E-Tourneo Custom bij Hedin Automotive

De Ford E-Tourneo Custom laat nog even op zich wachten tot hij bij ons in de showroom staat. Wil je straks als één van de eersten een proefrit maken in de vernieuwde E-Tourneo Custom? Laat dan je gegevens achter en blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen en kom als een van de eersten een proefrit maken.

De slimste Ford-technologieën in de E-Tourneo Custom

De nieuwe E-Tourneo Custom is voorzien van slimme en luxe opties, zoals flexibel instelbare en op rails gemonteerde zitplaatsen achterin, elektrisch bedienbare schuifdeuren, een B&O-audiosysteem en een innovatief kantelbaar stuurwiel. Ook kun je profiteren van de ondersteuning van Ford Pro, om bijvoorbeeld laadsessies te beheren, de batterij voor te verwarmen of op afstand de portieren te ont- en vergrendelen.
Aan comfort ontbreekt er in de auto niets. De auto is met verfijning doorontwikkeld en dankzij speciale onafhankelijke achterwielophanging in combinatie met de stille elektrische aandrijving zorgt hij voor een nieuw niveau van rijcomfort en stabiliteit.

Hedin Automotive is dé plek voor een Ford E-Tourneo Custom

Bij ons kun je terecht voor alles wat met Ford te maken heeft. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. Daarnaast staat er een team van specialisten klaar om jouw Ford te onderhouden of repararen.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Ford E-Tourneo Custom

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Ford of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford E-Tourneo Custom

Wat kost de Ford E-Tourneo Custom?

De prijzen van de nieuwe Ford E-Tourneo Custom zijn op dit moment nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter of kom langs in één van onze vestigingen.

Is de Ford E-Tourneo Custom volledig elektrisch?

Ja, de E-Tourneo Custom is leverbaar met een volledig elektrische aandrijving.

Krijgt de Ford E-Tourneo Custom een geel of grijs kenteken?

De Ford E-Tourneo Custom is bestemd voor personenvervoer en krijgt dus een geel kenteken.

Kan ik de Ford E-Tourneo Custom ook leasen of financieren bij Hedin Automotive?

Dat kan. Informeer bij jouw verkoopadviseur naar de maandbedragen en de voorwaarden. Samen vinden we voor jou de ideale oplossing.

Waar kan ik de Ford-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Wij hebben meerdere Ford-vestigingen. Vind hier een overzicht van al onze locaties.