Over de Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect heeft altijd al bekendgestaan als een veelzijdige auto met hoge betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Connect won daarom de International Van of the Year 2014 award. Hij is robuust maar er wordt voldoende ruimte overgelaten op de plaatsen waar het telt. U kunt kiezen uit de Transit Connect L1 variant (korte wielbasis) met een laadruimte van 2,9 m3 of de L2-versie (lange wielbasis) met 3,6 m3 laadruimte. De L2 versie biedt een laadvermogen tot wel 1.000 kg.

Ford Transit Connect exterieur en interieur

Een bestelauto is meer dan een vervoersmiddel, het is een rijdend kantoor en daarbij hoort de nieuwste technologie en voldoende comfort. De Ford Transit Connect biedt uitstekende kwaliteit op beide vlakken. Met de flexibele dubbele passagiersstoel kunt u tot 3 personen in de bestelauto vervoeren. De cabine is verder ontworpen alsof het een personenauto is, dus met extra veel comfort. De functionaliteit keert ook terug in het dashboard, want alle knoppen en opbergvakken zijn binnen handbereik voor de bestuurder.

Ford Transit Connect motoren

Ook de Ford Transit Connect kan inmiddels met de prijswinnende Ecoboost benzinemotor gekocht worden. Deze motor heeft een 20% lager brandstofverbruik ten opzichte van motoren met een vergelijkbaar vermogen. Een andere motor kan met de Transit Connect geleverd worden in de vorm van de 1.6 Duratorq TDCi dieselmotor. Meer brandstof wordt bespaard met behulp van duurzame technologie zoals een start-stop systeem en het Ford Eco Mode systeem dat tips geeft voor een zuinigere rijstijl.

Veilig rijden in de Transit Connect

De Ford Transit Connect rijdt bijzonder goed maar voor extra veiligheid zijn er ook diverse systemen als opties leverbaar. Zo helpt het Active City Stop systeem mee met remmen wanneer een botsing dreigt. Dit systeem werkt zelfs automatisch bij langzaam rijdend verkeer. De Connect kan ook besteld worden met Hill Start Assist, dat wegrijden op een helling extra eenvoudig maakt. Een keur aan stabiliteitssystemen zoals ESP en TCS. Load Adaptive Control past de stabilisering zelfs aan gebaseerd op het gewicht van de lading waarmee u op dat moment rijdt.

Ford Transit Connect kleuren

De Ford Transit Connect carrosseriekleuren zijn alle te bestellen via onze Ford-dealers. De namen luiden Magnetic, Frozen White, Panther Black, Blazer Blue, Race Red, Deep Impact Blue, Moondust Silver, Tectonic Silver.

Laat u door Stern adviseren over de Transit Connect

De Ford Transit Connect kan qua uitvoering en opties dus volledig geoptimaliseerd worden voor uw onderneming. Stern helpt u daar graag bij en biedt een volledig mobiliteitspakket aan. U kunt de Ford Transit Connect kopen maar ook leasen, financieren, huren of verzekeren via ons. Bedrijfswageninrichting voor uw nieuwe bestelauto is tevens in een Stern werkplaats mogelijk, net als periodiek onderhoud of gespecialiseerd Ford onderhoud.

Ford Transit Connect voorraad

Lease een Ford Transit Connect

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker een Ford Transit Connect

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Ford Transit Connect

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Ford Transit Connect financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Transit Connect

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Ford Transit Connect privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Ford Transit Connect

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten