Over de Jaguar XJ

De Jaguar XJ is een van de ruimste modellen van het Britse merk, zonder dat het zijn afkomst verloochent. Nog altijd is de XJ het toonbeeld van stijl en klopt er onder de motorkap een supercharged V6 turbodiesel, dan wel een fluisterstille 2.0 benzinemotor. Daarnaast komt de Jaguar XJ met een van de ruimste en meest luxueuze interieurs. Verkrijgbaar met diverse opties voor bekleding, kleur, materiaaldetails en meer. Technologie die het rijden persoonlijker en intenser dan ooit maakt, komt in de vorm van de JaguarDrive Selector, JaguarDrive Control en het Jaguar Sequential Shift systeem.

Jaguar XJ beschikbare kleuren

Standaard kunt u de Jaguar XJ bestellen in de kleuren Polaris White of Ebony. Daarnaast zijn er diverse optionele lakkleuren te koop: Cashmere, Caviar, Rhodium Silver, Carnelian Red, Satellite Grey, Dark Sapphire, Stratus Grey, Ultimate Black, Lunar Grey, Osmium, British Racing Green, Italian Racing Red en Black Amethyst.

Alle Jaguar XJ modellen leverbaar

De ruimte en luxe van de Jaguar XJ zelf ervaren? Onze officiële dealer, Jager Auto, helpt u graag verder met het kopen van de Jaguar XJ. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Tevens biedt Stern een Jaguar XJ lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Jaguar-onderhoud verwijzen wij u graag door naar de Jager Auto werkplaatsen. Bij Stern vindt u al uw Jaguar producten en diensten op één centraal adres.

Jaguar XJ-Type voorraad

Lease een Jaguar XJ bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Jaguar XJ bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Jaguar XJ bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jaguar XJ

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Jaguar XJ

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Jaguar XJ

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jaguar onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jaguar dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen