Over de Jaguar XJ

De Jaguar XJ is een van de ruimste modellen van het Britse merk, zonder dat het zijn afkomst verloochent. Nog altijd is de XJ het toonbeeld van stijl en klopt er onder de motorkap een supercharged V6 turbodiesel, dan wel een fluisterstille 2.0 benzinemotor. Daarnaast komt de Jaguar XJ met een van de ruimste en meest luxueuze interieurs. Verkrijgbaar met diverse opties voor bekleding, kleur, materiaaldetails en meer. Technologie die het rijden persoonlijker en intenser dan ooit maakt, komt in de vorm van de JaguarDrive Selector, JaguarDrive Control en het Jaguar Sequential Shift systeem.

Meer informatie

Jaguar XJ beschikbare kleuren

Standaard kunt u de Jaguar XJ bestellen in de kleuren Polaris White of Ebony. Daarnaast zijn er diverse optionele lakkleuren te koop: Cashmere, Caviar, Rhodium Silver, Carnelian Red, Satellite Grey, Dark Sapphire, Stratus Grey, Ultimate Black, Lunar Grey, Osmium, British Racing Green, Italian Racing Red en Black Amethyst.

Alle Jaguar XJ modellen leverbaar

De ruimte en luxe van de Jaguar XJ zelf ervaren? Onze officiële dealer, Jager Auto, helpt u graag verder met het kopen van de Jaguar XJ. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Tevens biedt Stern een Jaguar XJ lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Jaguar-onderhoud verwijzen wij u graag door naar de Jager Auto werkplaatsen. Bij Stern vindt u al uw Jaguar producten en diensten op één centraal adres.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar XJ Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Jaguar XJ kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jaguar leasen

Voordelig een Jaguar XJ leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar XJ leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »