Over de Jeep Compass

De Jeep Compass is volledig vernieuwd en heeft de grenzen van een compacte SUV opgezocht. Efficiënte prestaties, een stoer exterieur en een luxe nieuw ontworpen interieur voeren de boventoon bij de Compass. Van binnen is de compacte Jeep voorzien van diverse lederen details met stiknaden in contrasterende kleuren voor een rasechte premium ervaring. Op technologisch vlak is de Jeep Compass ook klaar voor de toekomst, met dubbele halogeen koplampen, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels. Ook hebt u de keuze uit diverse exclusieve velgen.

Jeep Compass motoren

De Jeep Compass kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 2.0 16v benzinemotor - 115 kW / 156 pk
  • 2.4 16 benzinemotor - 125 kW / 170 pk
  • 2.2 CRD turbodieselmotor - 100 kW / 136 pk
  • 2.2 CRD turbodieselmotor - 120 kW / 163 pk

Jeep Compass kleuren beschikbaar

De Jeep Compass kan in alle officiële kleuren besteld worden bij onze dealer. De volgende kleuren zijn leverbaar voor de Compass: Black, True Blue, Deep Cherry Red, Bright White, Billet Silver, Granite Crystal en Maximum Steel.

Jeep Compass Sport, North en Limited uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig geworden naar de Jeep Compass? Vireo Auto, onze officiële Jeep-dealer, kan u helpen met het kopen van de beste Compass uitvoering voor uw situatie. Een proefrit aanvragen is ook mogelijk bij onze Jeep dealers. Tevens biedt Stern een Jeep Compass lease, financiering en verzekering aan, dus u hebt altijd de keuze uit diverse financieringsopties. Bent u alleen op zoek naar een gespecialiseerde Jeep Compass garage? De Vireo Auto werkplaatsen zijn officiële onderhoudsgarages voor het merk Jeep. Zo vindt u bij Stern al uw Jeep producten en diensten op één handig adres.

Jeep Compass voorraad

Lease een Jeep Compass bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een Jeep Compass

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Verzeker uw Jeep Compass bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren Jeep Compass bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jeep Compass

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Jeep Compass

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jeep onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jeep dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen