Over de Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee gaat al meerdere generaties mee en is nog steeds ongeëvenaard in het SUV segment. De kwaliteit van de materialen creëert een SUV met superieure wegligging, prestaties, veiligheid en comfort. De Grand Cherokee straalt zelfverzekerdheid en kracht uit, ongeacht wie er in de SUV rijdt. 

Meer informatie

Verbeterd design van de Jeep Grand Cherokee

Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd in het exterieur van de nieuwe Grand Cherokee, met een vernieuwde motorkap, HID koplampen met LED-verlichting, die meedraaien tijdens het sturen en een achterzijde waar de karakteristieke achterlichten langer doortrekken voor meer stroomlijning. De lagere achterbumper accentueert de dubbele uitlaat die standaard geleverd wordt met de Limited, Overland en Summit modellen.

Hoogwaardige materialen in het Grand Cherokee interieur

Het interieur van de Jeep Grand Cherokee is eveneens naar een hoger niveau getild. De comfortabele stoelen kunnen in meerdere stoffen geleverd worden. Met de Summit uitvoering kunt u zelfs kiezen voor exclusief Natura Plus leder, voorzien van ingebouwde ventilatie en biezen. Let ook op de fraaie houtdetails en andere premium materialen die het Grand Cherokee interieur een ervaring maken voor alle inzittenden.

Jeep Grand Cherokee motoren

De Jeep Grand Cherokee is nog robuuster en veiliger gemaakt maar tegelijkertijd is er ook een lager brandstofverbruik gerealiseerd, samen met minder CO2-uitstoot. Standaard komt de Grand Cherokee met een 3.0L V6 dieselmotor, 184 kW (250 pk) vermogen, automatische transmissie met Eco Mode en 3.500kg trekkracht. Daarnaast heeft u de keuze uit een 3.6L Pentastar V6 motor of een 5.7L V8 motor met Fuel Saving Technology. Met de Jeep Grand Cherokee rijdt u met kracht en zuinigheid.

Opties en veiligheid 

Met een Jeep kunt u rijden over alle terreinen. De Grand Cherokee is daar geen uitzondering op. Sterker nog, het verbetert de rijprestaties nog verder. De SUV komt met het Selec-Terrain tractiecontrolesysteem. U kunt daarmee kiezen uit 5 verschillende rijstijlen, geoptimaliseerd voor extreem weer zoals sneeuwval of off-road avonturen zoals in de bergen of de woestijn. Ook de ophanging kan handmatig ingesteld worden zodat de 4WD van de Jeep Grand Cherokee altijd de beste prestaties kan geven samen met optimaal comfort. Voor extra veilig rijden komt de Jeep met Blind Spot Monitoring, Forward Collision Warning, diverse airbags en opties zoals een achteruitrijcamera en een infotainment-systeem met touchscreen.

De Jeep Grand Cherokee kleuren

De Jeep Grand Cherokee kan in verschillende kleuren besteld worden bij onze Jeep-dealers. De Grand Cherokee is leverbaar in de volgende lakkleuren: Billet Silver, Black Forest Green, Bright White, Brilliant Black, Granite Crystal, Cashmere, Deep Cherry, Maximum Steel, True Blue en Deep Auburn.

Jeep Grand Cherokee rijden? Stern regelt het voor u!

Gaat u het avontuur aan met de Grand Cherokee? U kunt alle uitvoeringen en opties van Jeep kopen via Stern. Onze officiële Jeep dealer, Vireo Auto, helpt u graag mee met het samenstellen van de perfecte Grand Cherokee uitvoering voor uw situatie. Naast kopen kunnen wij ook een Jeep lease of financiering voor u regelen, evenals een autoverzekering. De werkplaatsen van Vireo Auto voeren bovendien gespecialiseerd Jeep onderhoud uit, zodat u voor al uw Jeep service terechtkunt op één adres.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jeep Grand Cherokee Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Jeep Grand Cherokee kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jeep leasen

Voordelig een Jeep Grand Cherokee leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jeep Grand Cherokee leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »