Over de Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee gaat al meerdere generaties mee en is nog steeds ongeëvenaard in het SUV segment. De kwaliteit van de materialen creëert een SUV met superieure wegligging, prestaties, veiligheid en comfort. De Grand Cherokee straalt zelfverzekerdheid en kracht uit, ongeacht wie er in de SUV rijdt. 

Verbeterd design van de Jeep Grand Cherokee

Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd in het exterieur van de nieuwe Grand Cherokee, met een vernieuwde motorkap, HID koplampen met LED-verlichting, die meedraaien tijdens het sturen en een achterzijde waar de karakteristieke achterlichten langer doortrekken voor meer stroomlijning. De lagere achterbumper accentueert de dubbele uitlaat die standaard geleverd wordt met de Limited, Overland en Summit modellen.

Hoogwaardige materialen in het Grand Cherokee interieur

Het interieur van de Jeep Grand Cherokee is eveneens naar een hoger niveau getild. De comfortabele stoelen kunnen in meerdere stoffen geleverd worden. Met de Summit uitvoering kunt u zelfs kiezen voor exclusief Natura Plus leder, voorzien van ingebouwde ventilatie en biezen. Let ook op de fraaie houtdetails en andere premium materialen die het Grand Cherokee interieur een ervaring maken voor alle inzittenden.

Jeep Grand Cherokee motoren

De Jeep Grand Cherokee is nog robuuster en veiliger gemaakt maar tegelijkertijd is er ook een lager brandstofverbruik gerealiseerd, samen met minder CO2-uitstoot. Standaard komt de Grand Cherokee met een 3.0L V6 dieselmotor, 184 kW (250 pk) vermogen, automatische transmissie met Eco Mode en 3.500kg trekkracht. Daarnaast heeft u de keuze uit een 3.6L Pentastar V6 motor of een 5.7L V8 motor met Fuel Saving Technology. Met de Jeep Grand Cherokee rijdt u met kracht en zuinigheid.

Opties en veiligheid 

Met een Jeep kunt u rijden over alle terreinen. De Grand Cherokee is daar geen uitzondering op. Sterker nog, het verbetert de rijprestaties nog verder. De SUV komt met het Selec-Terrain tractiecontrolesysteem. U kunt daarmee kiezen uit 5 verschillende rijstijlen, geoptimaliseerd voor extreem weer zoals sneeuwval of off-road avonturen zoals in de bergen of de woestijn. Ook de ophanging kan handmatig ingesteld worden zodat de 4WD van de Jeep Grand Cherokee altijd de beste prestaties kan geven samen met optimaal comfort. Voor extra veilig rijden komt de Jeep met Blind Spot Monitoring, Forward Collision Warning, diverse airbags en opties zoals een achteruitrijcamera en een infotainment-systeem met touchscreen.

De Jeep Grand Cherokee kleuren

De Jeep Grand Cherokee kan in verschillende kleuren besteld worden bij onze Jeep-dealers. De Grand Cherokee is leverbaar in de volgende lakkleuren: Billet Silver, Black Forest Green, Bright White, Brilliant Black, Granite Crystal, Cashmere, Deep Cherry, Maximum Steel, True Blue en Deep Auburn.

Jeep Grand Cherokee rijden? Stern regelt het voor u!

Gaat u het avontuur aan met de Grand Cherokee? U kunt alle uitvoeringen en opties van Jeep kopen via Stern. Onze officiële Jeep dealer, Vireo Auto, helpt u graag mee met het samenstellen van de perfecte Grand Cherokee uitvoering voor uw situatie. Naast kopen kunnen wij ook een Jeep lease of financiering voor u regelen, evenals een autoverzekering. De werkplaatsen van Vireo Auto voeren bovendien gespecialiseerd Jeep onderhoud uit, zodat u voor al uw Jeep service terechtkunt op één adres.

Jeep Grand Cherokee voorraad

Jeep Grand Cherokee privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Jeep Grand Cherokee

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Jeep Grand Cherokee verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Jeep Grand Cherokee financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jeep Grand Cherokee

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Jeep Grand Cherokee onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jeep onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jeep dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen