Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

De Jeep Wrangler is de erfgenaam van de iconische Jeep die al 70 jaar voor onovertroffen betrouwbaarheid staat en de roep naar avontuur. De off-road prestaties van de Wrangler zijn fantastisch dankzij nieuwe innovaties op het gebied van wegstabiliteit en veiligheid. Een krachtige motor zoals de 3.6 V6 benzinemotor mag natuurlijk niet ontbreken. Achter het iconische uiterlijk van de Jeep Wrangler wordt een interieur verborgen dat qua luxe en comfort niet onderdoet voor andere Jeep modellen. Zo geeft de nieuwe Wrangler een geweldige rijervaring in alle gebieden.

Jeep Wrangler motoren

De Jeep Wrangler kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • 3.6 liter V6 benzinemotor - 209 kW / 284 pk
  • 2.8 liter CRD dieselmotor - 147 kW / 200 pk

Jeep Wrangler kleuren

U kunt de Jeep Wrangler in alle officiële kleuren bestellen bij onze dealers. Dit zijn de leverbare kleuren voor de Wrangler: Black, Bright White, Hydro Blue, Anvil, Billet Silver, Tank, Fire Cracker, Sunset Orange, Copper Brown en Baja Yellow.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Jeep Wrangler lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”