De Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is de erfgenaam van de iconische Jeep die al 70 jaar voor onovertroffen betrouwbaarheid staat en de roep naar avontuur. De off-road prestaties van de Wrangler zijn fantastisch dankzij nieuwe innovaties op het gebied van wegstabiliteit en veiligheid. Een krachtige motor zoals de 3.6 V6 benzinemotor mag natuurlijk niet ontbreken. Achter het iconische uiterlijk van de Jeep Wrangler wordt een interieur verborgen dat qua luxe en comfort niet onderdoet voor andere Jeep modellen. Zo geeft de nieuwe Wrangler een geweldige rijervaring in alle gebieden.

jeep-wrangler-images

Jeep Wrangler motoren

De Jeep Wrangler kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • 3.6 liter V6 benzinemotor - 209 kW / 284 pk
  • 2.8 liter CRD dieselmotor - 147 kW / 200 pk

Jeep Wrangler kleuren

U kunt de Jeep Wrangler in alle officiële kleuren bestellen bij onze dealers. Dit zijn de leverbare kleuren voor de Wrangler: Black, Bright White, Hydro Blue, Anvil, Billet Silver, Tank, Fire Cracker, Sunset Orange, Copper Brown en Baja Yellow.

Jeep Wrangler Sport, Sahara en Rubicon uitvoeringen leverbaar

Wilt u ook in een rasechte Jeep Wrangler rijden? Bij Vireo Auto, onze officiële Jeep-dealer, kunt u een proefrit aanvragen. Zij kunnen alle uitvoeringen en opties van de Jeep Wrangler leveren. Naast een Jeep kopen biedt Stern tevens mogelijkheden voor een lease, financiering en verzekering aan. Het mobiliteitspakket van Stern beslaat ook gespecialiseerd Jeep onderhoud. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de Vireo Auto werkplaatsen. Het landelijk netwerk van Stern regelt dat u al onze diensten op één adres kunt vinden. 

Jeep Wrangler voorraad