Over de Kia Ceed (Cee'd)

Flexibiliteit is het sleutelwoord met de Kia Ceed. Dat geldt ten eerste voor het design, want er zijn ongelofelijk veel uitvoeringen leverbaar. Naar de reguliere uitvoeringen is er de Kia Ceed Sportswagen met dynamisch interieur en extra vermogen. De Kia Pro_Ceed als elegante 3-deurs, en daar zijn ook een Pro_Ceed Sportswagon en GT uitvoering van te koop. Maar de flexibiliteit van de Ceed gaat verder dan het aantal uitvoeringen. De Kia Ceed kan rijkelijk worden uitgerust met innovatieve opties en heeft standaard al een erg comfortabel interieur. Hoogstaande afwerking en komt ook nog eens met 7 jaar Kia Garantie!

Kia Ceed motoren

De Kia Ceed en Pro_Ceed kunnen met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.0 T-GDi benzine - 74 kW / 100 pk
  • 1.0 T-GDi benzine - 88 kW / 120 pk
  • 1.6 GDi benzine - 99 kW / 135 pk
  • 1.6 CRDi diesel - 100 kW / 136 pk

Kia Ceed carrosseriekleuren

Alle carrosseriekleuren van de Kia Ceed kunt u bij ons bestellen. De beschikbare Kia-kleuren luiden als volgt: Sand Track, Black Pearl, Casa White, Bronze Metal, Sparkling Silver, Deluxe White, Casa White, Dark Gun Metal, Infra Red, Machine Silver, Planet Blue, Sirius Silver en Track Red.

Kia Ceed en Pro_Ceed uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig naar de Kia Ceed of Pro_Ceed? U kunt een proefrit aanvragen via een van onze officiële Kia dealers, Wander of Durmi Auto. Alle uitvoeringen van de Kia Ceed kunt u via Stern kopen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Ceed van de beste service te voorzien.

Kia Ceed voorraad

Kia Ceed privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Ceed bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Kia Ceed bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Kia Ceed financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Kia Ceed schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Kia Ceed service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen