Over de Kia Ceed (Cee'd)

Flexibiliteit is het sleutelwoord met de Kia Ceed. Dat geldt ten eerste voor het design, want er zijn ongelofelijk veel uitvoeringen leverbaar. Naar de reguliere uitvoeringen is er de Kia Ceed Sportswagen met dynamisch interieur en extra vermogen. De Kia Pro_Ceed als elegante 3-deurs, en daar zijn ook een Pro_Ceed Sportswagon en GT uitvoering van te koop. Maar de flexibiliteit van de Ceed gaat verder dan het aantal uitvoeringen. De Kia Ceed kan rijkelijk worden uitgerust met innovatieve opties en heeft standaard al een erg comfortabel interieur. Hoogstaande afwerking en komt ook nog eens met 7 jaar Kia Garantie!

Meer informatie

Kia Ceed motoren

De Kia Ceed en Pro_Ceed kunnen met de volgende motoren geleverd worden:

 • 1.0 T-GDi benzine - 74 kW / 100 pk
 • 1.0 T-GDi benzine - 88 kW / 120 pk
 • 1.6 GDi benzine - 99 kW / 135 pk
 • 1.6 CRDi diesel - 100 kW / 136 pk

Kia Ceed carrosseriekleuren

Alle carrosseriekleuren van de Kia Ceed kunt u bij ons bestellen. De beschikbare Kia-kleuren luiden als volgt: Sand Track, Black Pearl, Casa White, Bronze Metal, Sparkling Silver, Deluxe White, Casa White, Dark Gun Metal, Infra Red, Machine Silver, Planet Blue, Sirius Silver en Track Red.

Kia Ceed en Pro_Ceed uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig naar de Kia Ceed of Pro_Ceed? U kunt een proefrit aanvragen via een van onze officiële Kia dealers, Wander of Durmi Auto. Alle uitvoeringen van de Kia Ceed kunt u via Stern kopen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Ceed van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Ceed Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Ceed kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Ceed leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Ceed leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »