Over de Kia Optima

De Kia Optima is het neusje van de zalm qua stijl. Hij is verkrijgbaar met ee nieuwe serie efficiënte dieselmotoren en uiteraard komt er standaard 7 jaar Kia Garantie mee. Optioneel kunt u cruise control, climate control, een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en nog veel meer aan uw Optima toevoegen.

Kia Optima motoren

De Kia Optima kan de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.7 CRDi diesel - 104 kW / 141 pk
  • 1.7 CRDi diesel + automaat - 104 kW / 141 pk

Kia Optima carrosseriekleuren

De Kia Optima carrosseriekleuren zijn allen direct te bestellen bij onze dealers. De volgende kleuren zijn beschikbaar voor de Optima: Snow White Pearl, Bright Silver, Aluminium Silver, Moss Gray, Pluto Brown, Aurora Black, Clear White, Gravity Blue, Silky Silver, Temptation Red. 

Kia Optima diesel kopen bij Stern

Wilt u de nieuwe Kia Optima zelf ervaren? U kunt alle uitvoeringen en opties van de Optima kopen via onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto. Stern biedt daarnaast ook een Kia Optima lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Optima van de beste service te voorzien.

Kia Optima voorraad

Kia Optima leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Kia Optima verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier uw Kia Optima

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Kia Optima

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Prive lease een Kia Optima

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Kia Optima service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen