Over de Kia Picanto

De Kia Picanto is de kleinste auto uit het Kia segment maar doet zeker niet onder voor de grotere modellen. Het is een auto voor in de stad die zelfverzekerd met een prachtig design over de wegen rijdt. De Picanto is ook instant herkenbaar als een nieuwe Kia met de ‘Tigernose’ grille. De zijkanten en brede achterkant onthullen zelfs een tikkeltje brutaal ontwerpeigenschappen van een sportauto. Zo voelt een brede doelgroep zich thuis in de Picanto.

Meer informatie

Kia Picanto uitrusting en veiligheidsopties

Het interieur van de Kia Picanto biedt naast comfort ook veel innovatieve technologie. De auto is compact ontworpen, maar de hoofd- en beenruimte is dat zeker niet. De Picanto is ergonomisch prachtig ontwikkeld en biedt u perfect toegang tot het volledige instrumentarium van het dashboard. Standaard is de Kia Picanto voorzien van 6 airbags die samen met de stevige carrosserie u zullen beschermen bij een eventuele botsing. Extra veiligheid wordt geregeld met ABS, Brake Assist, EBD en een Emergency Stop Signal. 

Lage CO2-uitstoot met de Kia Picanto motoren

Stevig gebouwd met het oog op veiligheid, een stoer design, fraai interieur én nog zuinig ook! De geavanceerde nieuwe motorenlijn van Kia zorgt ervoor de Picanto lage CO2-uitstoot en brandstofverbruik heeft. U krijgt standaard geleverd de 1.0 CVVT + ISG benzinemotor met een vermogen van 51 kW (69 pk) en een koppel van 94 Nm. Voor meer vermogen is er de 1.2 CVVT + ISG benzinemotor 63 kW (85 pk) en een maximale koppel van 118 Nm. 

Carrosseriekleuren van de Kia Picanto

De Picanto is in vele opvallende kleuren verkrijgbaar bij onze Kia-dealers. De volgende kleuren kunt u kiezen: Clear White, Cherry Pink, Dazzling Blue, Honey Bee, Titanium Silver, Signal Red, Lemon Grass, Bright Silver, Galaxy Black, Alice Blue, Milky Beige en Clear White. 

Kia Picanto kopen? Stern helpt u graag verder!

Ook zo gecharmeerd van de Kia Picanto? U kunt een nieuwe Kia kopen via onze officiële dealers Wander en Durmi Auto. Dankzij ons landelijke netwerk hebben wij ook een uitgebreide Kia occasions voorraad. Tevens zijn er mogelijkheden voor een Kia Picanto lease of financiering. Een Kia aanschaffen kan meteen met een verzekering gecombineerd worden. Stern is er voor al uw Kia Picanto onderhoud en service.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Picanto Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Picanto kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Picanto leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Picanto leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »