Over de Kia Rio

De Kia Rio heeft het allemaal: stijlvol design o.a. beloond met de Red Dot Design Award, en een comfortabel interieur met gevarieerde opties en efficiënte maar uitstekende rijprestaties. Het eindresultaat is een coupé-achtige lage hatchback die als echte all-rounder in de Kia range functioneert. Iedereen wil graag in de Kia Rio rijden en dat maakt de auto ook zo’n succes. Standaard met 7 jaar Kia Garantie!

Kia Rio motoren

De Kia Rio kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.2 CVVT benzinemotor - 62 kW / 84 pk
  • 1.4 CVVT benzinemotor - 80 kW / 109 pk
  • 1.1 CRDi dieselmotor - 55 kW / 75 pk

Kia Rio carrosseriekleuren die u kunt bestellen

De volgende kleuren zijn direct te bestellen voor de nieuwe Kia Rio: Signal Red, Urban Blue, Formal Deep Blue, Bright Silver, Clear White, Graphite, Wendy Brown en Black Metallic Digital Yellow.

Kia Rio EconomyLine, ComfortLine en BusinessLine leverbaar

U kunt de Kia Rio kopen via onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto. Alle uitvoeringen en optiepakketten van de Rio zijn leverbaar.  Prefereert u een Kia lease, financiering of verzekering, ook dat kan bij Stern geregeld worden. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Rio van de beste service te voorzien.

Kia Rio voorraad

Lease een Kia Rio

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Kia Rio verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Kia Rio financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Kia Rio schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Kia Rio privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Kia Rio onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen