Over de Kia Rio

De Kia Rio heeft het allemaal: stijlvol design o.a. beloond met de Red Dot Design Award, en een comfortabel interieur met gevarieerde opties en efficiënte maar uitstekende rijprestaties. Het eindresultaat is een coupé-achtige lage hatchback die als echte all-rounder in de Kia range functioneert. Iedereen wil graag in de Kia Rio rijden en dat maakt de auto ook zo’n succes. Standaard met 7 jaar Kia Garantie!

Meer informatie

Kia Rio motoren

De Kia Rio kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.2 CVVT benzinemotor - 62 kW / 84 pk
  • 1.4 CVVT benzinemotor - 80 kW / 109 pk
  • 1.1 CRDi dieselmotor - 55 kW / 75 pk

Kia Rio carrosseriekleuren die u kunt bestellen

De volgende kleuren zijn direct te bestellen voor de nieuwe Kia Rio: Signal Red, Urban Blue, Formal Deep Blue, Bright Silver, Clear White, Graphite, Wendy Brown en Black Metallic Digital Yellow.

Kia Rio EconomyLine, ComfortLine en BusinessLine leverbaar

U kunt de Kia Rio kopen via onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto. Alle uitvoeringen en optiepakketten van de Rio zijn leverbaar.  Prefereert u een Kia lease, financiering of verzekering, ook dat kan bij Stern geregeld worden. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Rio van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Rio Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Rio kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Rio leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Rio  leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »