Over de Kia Sorento

De Kia Sorento komt standaard met een panoramadak. Dat zegt eigenlijk al genoeg over het design van deze SUV. U mag gezien worden in de Sorento, dankzij het luxe interieur maar ook het exterieur. Standaard is de auto uitgerust met een krachtige motor maar aan de buitenkant is de Sorento veel stijlvoller dan u zou verwachten van een SUV. De robuuste Kia grille en de 7 jaar Kia Garantie zorgen ervoor dat de Sorento helemaal in de range thuishoort.

Meer informatie

Kia Sorento motoren

De Kia Sorento kan met de volgende aandrijvingen geleverd worden:

  • 2.2 CRDi diesel - 147 kW / 200 pk
  • 2.2 CRDi diesel + automaat) - 147 kW / 200 pk
  • 2.2 CRDi diesel 4WD + automaat - 147 kW / 200 pk

Kia Sorento kleuren beschikbaar

De Kia Sorento carrosseriekleuren zijn allen direct te bestellen bij een van onze Kia-dealers. De volgende kleuren kunt u aanvragen: Platinum Graphite, Imperial Bronze, Metal Stream, Silky Silver, Sunset Red, Snow White Pearl, Clear White en Aurora Black.

Kia Sorento BusinessLine en ExecutiveLine leverbaar

Wilt u de Kia Sorento zelf uittesten? U kunt een proefrit aanvragen bij een van onze officiële Kia dealers, Wander en Durmi Auto. Alle Sorento uitvoeringen kunt u kopen. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Sorento van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Sorento Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Sorento kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Sorento leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Sorento leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »