Over de Kia Sorento

De Kia Sorento komt standaard met een panoramadak. Dat zegt eigenlijk al genoeg over het design van deze SUV. U mag gezien worden in de Sorento, dankzij het luxe interieur maar ook het exterieur. Standaard is de auto uitgerust met een krachtige motor maar aan de buitenkant is de Sorento veel stijlvoller dan u zou verwachten van een SUV. De robuuste Kia grille en de 7 jaar Kia Garantie zorgen ervoor dat de Sorento helemaal in de range thuishoort.

Kia Sorento motoren

De Kia Sorento kan met de volgende aandrijvingen geleverd worden:

  • 2.2 CRDi diesel - 147 kW / 200 pk
  • 2.2 CRDi diesel + automaat) - 147 kW / 200 pk
  • 2.2 CRDi diesel 4WD + automaat - 147 kW / 200 pk

Kia Sorento kleuren beschikbaar

De Kia Sorento carrosseriekleuren zijn allen direct te bestellen bij een van onze Kia-dealers. De volgende kleuren kunt u aanvragen: Platinum Graphite, Imperial Bronze, Metal Stream, Silky Silver, Sunset Red, Snow White Pearl, Clear White en Aurora Black.

Kia Sorento BusinessLine en ExecutiveLine leverbaar

Wilt u de Kia Sorento zelf uittesten? U kunt een proefrit aanvragen bij een van onze officiële Kia dealers, Wander en Durmi Auto. Alle Sorento uitvoeringen kunt u kopen. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Sorento van de beste service te voorzien.

Kia Sorento voorraad

Kia Sorento privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Kia Sorento

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Kia Sorento verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Kia Sorento

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Kia Sorento schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Kia Sorento onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen