Kia Soul EV, elektrisch rijden

De Kia Soul EV is de eerste elektrische crossover ter wereld. Volledig nieuw ontworpen en gebouwd door Kia, is de Soul EV extra interessant voor zakelijke rijders dankzij een lage bijtelling. Het interieur is ook grotendeels van milieuvriendelijke materialen gemaakt, zonder in te boeten op de kwaliteit en het comfort dat u van een crossover mag verwachten. De actieradius van de Soul EV is met gemiddeld 212 km uitstekend voor woon-werkverkeer.

Kleuren van de Kia Soul EV

De nieuwe Kia Soul EV wordt geleverd met een nieuwe set carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit 1 lakkleur of 2 lakkleuren. Ze heten als volgt:

  • Pearl White + Electronic Blue
  • Caribbean Blue + Clear White
  • Black and Red
  • Clear White
  • Titanium Silver

Kia Soul EV ExecutiveLine leverbaar

Benieuwd of de Kia Soul EV uw nieuwe crossover gaat worden? U kunt de Soul EV kopen bij onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto. Alle Soul uitvoeringen kunt u kopen. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Soul EV van de beste service te voorzien.

Kia Soul voorraad

Kia Soul EV privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Kia Soul bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Kia Soul verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Kia Soul EV

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schade aan uw Kia?

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Kia Soul onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Kia onderhoud kunt u altijd terecht bij een Kia dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen