Kia Sportage

Het exterieur en interieur van de Kia Sportage zijn volledig vernieuwd voor de huidige generatie. Het design is meer gelijkgetrokken met de rest van de Kia range, zodat de Sportage nu ook met de prominente grille geleverd wordt. Erg goed want het maakt de Sportage zelfverzekerder dan ooit. Er worden ook meer opties dan ooit aangeboden met de Kia crossover. U kunt de nieuwe Kia Sportage nu kopen bij onze officiële Kia-dealers, Wander en Durmi Auto of leasen bij SternLease.

Meer informatie

7 jaar Kia Garantie

De Kia Sportage is leverbaar met de nieuwe zeer efficiënte GDi motor en voor het interieur een nieuwe generatie premium surround sound systeem. Uiteraard wordt de Sportage standaard geleverd met 7 jaar Kia Garantie.

Naast de EconomyLine, BusinessLine en ExecutiveLine is de X-Treme uitvoering van de Kia Sportage leverbaar. Deze versie is nog luxer uitgerust met o.a. een navigatiesysteem en achteruitrijcamera.

Kia Sportage kleuren

De Kia Sportage kan in een groot aantal kleuren besteld worden bij ons. De volgende kleurnamen zijn direct te bestellen: Deluxe White, Sand Track, Dark Gun Metal, Planet Blue, Black Pearl, Casa White en Sirius Silver.

Kia Sportage EconomyLine, BusinessLine en ExecutiveLine leverbaar

Nieuwsgierig geworden? U kunt een proefrit aanvragen in de nieuwe Kia Sportage bij onze officiële dealers, Wander en Durmi Auto. Stern biedt naast opties om te kopen ook een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Sportage van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Sportage Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Sportage kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Sportage leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Sportage leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »