Rijden in de Kia Venga

De Kia Venga is een van de beste kleine ruimtewagens op de markt. Geen enkele auto in het segment kan tippen aan de perfecte balans tussen modern design en praktisch gebruik van ruimte. Ook het rijgedrag, brandstofverbruik en de veiligheid van de Venga ontvangen complimenten. Het is een geweldig flexibele auto met een hoge zitpositie zodat u makkelijk het overzicht bewaart. De Kia Venga komt standaard met de 7 jaar Kia Garantie.

Meer informatie

Kia Venga motoren

De Kia Venga is met de volgende motoren leverbaar:

  • 1.4 CVVT 66 kW / 90 pk
  • 1.6 CVVT 92 kW / 125 pk

Kia Venga kleuren beschikbaar

De volgende Kia Venga carrosseriekleuren zijn direct te bestellen bij onze dealers: Sparkling Silver, Planet Blue, Casa White, Sirius Silver, Black Pearl, Sand Track, Infra Red en Dark Gun Metal.

Kia Venga EconomyLine, ExecutiveLine en Vibe uitvoeringen leverbaar

Is de Kia Venga uw nieuwe auto? Onze officiële Kia dealers, Wander en Durmi Auto zoeken het graag samen met u uit. Alle uitvoeringen en opties van de Kia Venga kunt u via Stern kopen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor een Kia lease, financiering en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Kia onderhoud nodig hebt, zijn de werkplaatsen van Wander en Durmi Auto u altijd van dienst. Zij hebben alle benodigde technologie en kennis om uw Kia Venga van de beste service te voorzien.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Venga Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Venga kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Venga leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Venga leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »