Rijden in de Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery gaat al meer dan 25 jaar mee en ook de nieuwe uitvoering blijft een van de beste SUV’s op de markt. De Discovery is er voor de actieve chauffeur, die graag off-road gaat en het avontuur opzoekt. De verhoogde zitrijen achterin de SUV geven alle inzittenden ook een geweldig uitzicht. Daarnaast is de Land Rover Discovery met opties uit te breiden zoals een volledig infotainment systeem. Dat maakt deze Land Rover geschikt voor ruwe wegen maar ook om de familie mee op vakantie te nemen.

Meer informatie

Land Rover Discovery motoren

De Land Rover Discovery kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 2.0 liter Td4 diesel automaat – 132 kW / 180 pk
  • 2.0 liter Sd4 diesel automaat – 177 kW / 240 pk

De uitvoeringen worden geleverd met automatische transmissie.

Alle Land Rover Discovery uitvoeringen leverbaar

Wilt u de Land Rover Discovery verder ontdekken? U kunt een proefrit aanvragen of direct overgaan op kopen bij onze officiële Land Rover dealer: Jager Auto. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Land Rover lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Land Rover Discovery onderhoud kunt u terecht in de Jager Auto werkplaatsen. Stern is er voor al uw Land Rover service.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Land Rover Discovery Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Land Rover Discovery kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Land Rover leasen

Voordelig een Land Rover Discovery leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Land Rover Discovery leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »