Rijden in de Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery gaat al meer dan 25 jaar mee en ook de nieuwe uitvoering blijft een van de beste SUV’s op de markt. De Discovery is er voor de actieve chauffeur, die graag off-road gaat en het avontuur opzoekt. De verhoogde zitrijen achterin de SUV geven alle inzittenden ook een geweldig uitzicht. Daarnaast is de Land Rover Discovery met opties uit te breiden zoals een volledig infotainment systeem. Dat maakt deze Land Rover geschikt voor ruwe wegen maar ook om de familie mee op vakantie te nemen.

Land Rover Discovery motoren

De Land Rover Discovery kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 2.0 liter Td4 diesel automaat – 132 kW / 180 pk
  • 2.0 liter Sd4 diesel automaat – 177 kW / 240 pk

De uitvoeringen worden geleverd met automatische transmissie.

Alle Land Rover Discovery uitvoeringen leverbaar

Wilt u de Land Rover Discovery verder ontdekken? U kunt een proefrit aanvragen of direct overgaan op kopen bij onze officiële Land Rover dealer: Jager Auto. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Land Rover lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Land Rover Discovery onderhoud kunt u terecht in de Jager Auto werkplaatsen. Stern is er voor al uw Land Rover service.

Land Rover Discovery voorraad

Land Rover Discovery private lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Land Rover Discovery lease

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Land Rover Discovery verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Land Rover Discovery

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Land Rover Discovery schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Land Rover Discovery onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Land Rover onderhoud kunt u altijd terecht bij een Land Rover dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen