Over de Land Rover Discovery Sport

De nieuwe Land Rover Discovery Sport is de spirituele opvolger van de Land Rover Freelander. Optioneel kunt u hem bestellen met 5 + 2 zitplaatsen en dan houdt u nog een grote bagageruimte over. Opmerkelijk aan de nieuwe Discovery Sport is dat hij opmerkelijk veel ruimte biedt voor een compacte SUV. Getest onder de meest extreme omstandigheden in tientallen landen, is de Land Rover Discovery Sport een meester op alle wegen en off-road!

Land Rover Discovery Sport motoren

De Land Rover Discovery Sport kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • 2.0 liter eD4 diesel - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 liter TD4 diesel (4WD) - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 liter Si4 benzine (4WD) - 176.5 kW / 240 pk

Land Rover Discovery Sport carrosseriekleuren: 

Fuji White, Yulong White, Indus Silver, Scotia Grey, Corris Grey, Phoenix Orange, Firenze Red, Aintree Green, Kaikoura Stone, Loire Blue, Santorini Black en Barolo Black. U kunt ook kiezen uit optionele lakkleuren voor het dak van de Land Rover Discovery Sport. 

Alle Land Rover Discovery Sport uitvoeringen te bestellen bij Stern

Wilt u meer weten over de Land Rover Discovery Sport? De adviseurs van onze officiële Land Rover dealer, Jager Auto, helpen u graag verder. Zij kunnen u ook van advies voorzien met het kopen van de beste Discovery Sport uitvoering voor uw situatie. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Land Rover lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Land Rover Discovery onderhoud kunt u terecht in de Jager Auto werkplaatsen. Stern is er voor al uw Land Rover service.

Land Rover Discovery Sport voorraad

Lease de Discovery Sport

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Land Rover Discovery Sport verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Discovery Sport

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Land Rover schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Discovery Sport privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Discovery Sport service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Land Rover onderhoud kunt u altijd terecht bij een Land Rover dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen