Over de Range Rover

De Range Rover is al 40 jaar een icoon en het nieuwe model bouwt voort op het succes van de Land Rover SUV. Verbeteringen zijn niet alleen doorgevoerd in de techniek en motorprestaties, het ontwerp heeft ook een update gekregen. Met de Range Rover gaat u altijd op reis in stijl. Een SUV die met verfijning zijn omvang tot iets onweerstaanbaars heeft gemaakt.

 

Meer informatie

Moderne exterieur Range Rover

De nieuwe Range Rover is de meest elegante uitvoering van de SUV. Het klassieke design is nog zichtbaar maar daarnaast straalt de Range Rover uit alle hoeken premium kwaliteit. De strakke lijnen van de carrosserie zijn weggesneden waar nodig maar op andere plaatsen geaccentueerd. Bepaalde onderdelen zoals de motorkap en voorspatborden zijn meer Range Rover dan ooit. Tegelijkertijd is het exterieur van de 4e generatie Range Rover volledig bij de tijd. Een perfecte moderne interpretatie van de populaire SUV.

De Range Rover is efficiënter dan ooit

Met de nieuwe generatie Range Rover wilde Land Rover de meest verfijnde SUV op de markt brengen. Dat is gelukt doormiddel van nieuwe carrosserie- en ondersteltechnologieën. De all-terrain prestaties van de Range Rover zijn zo naar een volledig nieuw niveau getild. Niet alleen de omvang is verfijnder, de SUV heeft beter rijgedrag en grip op alle terreinen. De carrosserie is zelfs aanzienlijk lichter, dankzij aluminium onderdelen geïnspireerd op innovaties uit de luchtvaartindustrie. Ook andere onderdelen van de Range Rover zijn van lichtere materialen gemaakt, zodat de SUV een extra laag brandstofverbruik en CO2 uitstoot heeft.

De Range Rover kan geleverd worden met de volgende motoren:

 • 3.0 TDV6 diesel - 190 kW / 258 pk
 • 3.0 SDV6 hybrid diesel - 250 kW / 340 pk
 • 4.4 SDV8 diesel - 250 kW / 339 pk
 • 5.0 V8 SC benzine - 375 kW / 510 pk

Comfortabel rijden op alle terreinen

Maar hoe rijdt de Range Rover? De SUV van Land Rover was al een auto waarin u altijd comfortabel over verschillende wegtypes kon rijden. Dankzij de state-of-the-art carrosserieconstructie met geïntegreerde bodemgroep en andere innovaties, is de rijkwaliteit nog beter geworden. Dat gebeurt onder meer dankzij Adaptive Dynamics. Dit systeem controleert 500 keer per seconde alle bewegingen van de auto en reageert zowel op commando’s van de bestuurder als oneffenheden in het wegdek. Zo voorkomt het ook overhellen van de carrosserie wat het comfort alleen maar verder doet toenemen. 

Optimaal veilig met de Range Rover opties

Extra bescherming komt in de vorm van extra of verbeterde veiligheidstechnologie. De Adaptive Cruise Control met File assistent kan automatisch voldoende afstand houden op de voorligger. Ideaal voor als u in de file staat. Sensoren aan de zijkant van de Range Rover detecteren voertuigen in de dode hoeken en laten een lampje in de zijspiegel branden wanneer dit het geval is. Dan kunt u tevens parkeersensoren en een achteruitrijcamera als opties bestellen, zodat u gegarandeerd moeiteloos achteruit de SUV inparkeert. Andere opties voor extra veiligheid zijn Lane Departure Warning, Park Assist voor fileparkeren en een verkeersbordendetector. Elke bestuurder kan heerlijk comfortabel rijden in de nieuwe Range Rover dankzij dit optiepakket.

Range Rover beschikbare kleuren:

Yulong White, Fuji White, Aleutian Silver, Indus Silver, Aruba, Scotia Grey, Corris Grey, Kaikoura Stone, Causeway Grey, Firenze Red, Montalcino Red, Aintree Green, Loire Blue, Mariana Black, Santorini Black, Barossa, Havana en Barolo Black. Tevens heeft u de keuze uit een aantal optionele lakkleuren voor het dak van de nieuwe Range Rover. 

Stel uw Range Rover uitvoering samen bij Stern

Op zoek naar een SUV waarin uw hele gezin veilig en comfortabel overal heengereden kan worden? De Range Rover is dan een uitstekende investering! Via Stern kunt u alle uitvoeringen en opties van de Range Rover kopen. Wij kunnen tevens een Range Rover lease of financiering aanbieden en hebben een voorraad Range Rover occasions. Voor gespecialiseerd Range Rover onderhoud verwijzen wij u graag door naar de werkplaatsen van onze Land Rover dealer, Jager Auto.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Range Rover Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Range Rover kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Land Rover leasen

Voordelig een Range Rover leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Range Rover leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »