Rijden in de Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque is een meer compacte versie van de iconische Range Rover. Ontworpen met een eigen prachtig exterieur, richt Land Rover zich met de Evoque op ‘Urban Adventure’. Ook in stedelijke gebieden willen bestuurders graag gebruikmaken van de kracht, veiligheid en betrouwbaarheid van de Range Rover. De Evoque is daarvoor een extra elegant alternatief.

Range Rover Evoque uitvoeringen

Het avontuur van de Evoque begint met het kiezen van de meest geschikte uitvoering voor uw situatie. De Evoque komt in diverse uitvoeringen met verschillende luxe opties: Pure, SE, SE Dynamic, HSE, HSE Dynamic en het topmodel Autobiography. Alle Range Rover Evoque uitvoeringen zijn tevens verkrijgbaar als Coupé of Convertible uitvoering.

De Pure is standaard al een zeer uitgebreide Range Rover met veel functies. De SE uitvoering biedt een luxere uitrusting en de HSE nog meer keuzevrijheid in het optiespakket. De Dynamic komt met een sportief interieur en veel unieke details zoals andere bumpers, dorpels en uitlaatpijpen.

Zoekt u de meest uitgebreide Range Rover Evoque, dan is er een Autobiography editie. Vol met opties en exclusieve metallic details in het prachtige exterieur, evenals nieuwe 20 inch gesmede lichtmetalen velgen.

Range Rover Evoque met efficiënte motoren

De Range Rover Evoque kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • eD4 diesel - 110 kW / 150 pk
  • TD4 diesel E-Capability (4WD) - 110 kW / 150 pk
  • TD4 diesel (4WD) - 132 kW / 180 pk
  • Si4 benzine (4WD) - 176,5 kW / 240 pk

Opties voor de Range Rover Evoque modellen

Opties zijn er belangrijk bij een SUV waarin uw hele gezin veilig en comfortabel vervoerd moet worden. Optioneel kunnen wij de Evoque leveren met xenon koplampen, beeldschermen in de hoofdsteunen met toegang tot een infotainment systeem en het Black Design Pack. Dit pakket is beschikbaar voor de Range Rover Evoque Dynamic uitvoering en komt met extra zwarte details van binnen en van buiten, hogedruk koplampsproeiers, InControl Touch navigatie en LED-mistlampen voor. Voor extra veiligheid kunnen er tevens parkeersensoren en een achteruitrijcamera geïnstalleerd worden die u direct via het scherm in het dashboard kunt activeren.

Range Rover Evoque kleuren beschikbaar:

Fuji White, Yulong White, Baltoro Ice, Indus Silver, Waitomo Grey, Scotia Grey, Corris Grey, Kaikoura Stone, Phoenix Orange, Firenze Red, Aintree Green, Loire Blue, Santorini Black. Een aantal van de lakkleuren kunnen tevens geleverd worden met verschillende kleuren voor het dak.

Alle Range Rover Evoque uitvoeringen verkrijgbaar bij Stern

Wilt u ook door uw stad rijden met de Range Rover Evoque? De medewerkers van Stern helpen u graag verder. Onze officiële Land Rover dealers, Jager Auto, helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Ranger Rover Evoque uitvoering en opties. Tevens voeren hun werkplaatsen gespecialiseerd Land Rover onderhoud uit, waar extra service verleend kan worden. Prefereert u een Range Rover lease of financiering? Stern helpt u ook daarmee graag verder. 

Land Rover Range Rover Evoque voorraad

Range Rover Evoque privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Range Rover Evoque

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Range Rover Evoque

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Range Rover Evoque

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een Range Rover Evoque

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Range Rover Evoque schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Range Rover Evoque servicepunt

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Land Rover onderhoud kunt u altijd terecht bij een Land Rover dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen