Range Rover Sport rijden

De Range Rover Sport is een prachtig huwelijk tussen geweldige rijprestaties en beeldschoon design. Het rauwe vermogen van de motor met vierwielaandrijving betekent dat u vrijwel overal met de Range Rover Sport kunt komen. Tegelijkertijd is het interieur het toonbeeld van luxe en comfort, ook in de standaard Sport uitvoering. Het prachtige lijnenspel, zwevende dak en snellere voorruithoek geven deze Range Rover uitvoering een uniek eigen gezicht.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Range Rover Sport Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Range Rover Sport kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Land Rover leasen

Voordelig een Range Rover Sport leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Range Rover Sport leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »