Range Rover Sport rijden

De Range Rover Sport is een prachtig huwelijk tussen geweldige rijprestaties en beeldschoon design. Het rauwe vermogen van de motor met vierwielaandrijving betekent dat u vrijwel overal met de Range Rover Sport kunt komen. Tegelijkertijd is het interieur het toonbeeld van luxe en comfort, ook in de standaard Sport uitvoering. Het prachtige lijnenspel, zwevende dak en snellere voorruithoek geven deze Range Rover uitvoering een uniek eigen gezicht.

Range Rover Sport motoren

De Range Rover Sport kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • SD4 – 177 kW / 240 pk
  • TDV6 – 190 kW / 258 pk

Leverbare Range Rover Sport kleuren:

Fuji White, Yulong White, Aleutian Silver, Indus Silver, Kaikoura Stone, Aruba, Chablis, Scotia Grey, Corris Grey, Causeway Grey, Montalcino Red, Firenze Red, Chile, Aintree Green, Loire Blue, Mariana Black, Santorini Black, Barossa, Havana en Barolo Black. Optionele kleuren voor het dak van de nieuwe Range Rover Sport zijn tevens te bestellen.

Alle Range Rover Sport uitvoeringen leverbaar

Wilt u de Range Rover Sport beter leren kennen? U kunt de Range Rover Sport kopen bij onze officiële dealer, Jager Auto. Stern biedt bovendien mogelijkheden voor een Range Rover lease, financiering en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Land Rover onderhoud kunt u terecht in de Jager Auto werkplaatsen. Stern is er voor al uw Land Rover en Range Rover service.

Land Rover Range Rover Sport voorraad

Range Rover Sport privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Range Rover Sport

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Range Rover Sport verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Range Rover Sport financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Range Rover Sport schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Range Rover Sport onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Land Rover onderhoud kunt u altijd terecht bij een Land Rover dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen