Over de Mercedes B-Klasse

Met de nieuwe B-Klasse is er gekozen om het individu te respecteren. De auto is niet alleen sportiever geworden maar biedt ook meer vrijheid om een eigen rijstijl in te stellen. Het optiepakket biedt tevens veel mogelijkheden om een unieke Mercedes-Benz te bestellen.

De Mercedes-Benz B-Klasse motoren

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse kan geleverd worden met diverse benzine en dieselmotoren. Ook een uitvoering op aardgas is leverbaar evenals de B 250 e Electric Drive. Neem contact op met Mercedes-Benz dealer Stern Auto voor een volledig overzicht.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz B-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz B-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Nachtzwart, Jupiterrood en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de B-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Mountaingrijs, Oriëntbruin, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver of Noorderlichtviolet.

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse. De B-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Mercedes B-Klasse voorraad

Lease een B-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw B-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een B-Klasse

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

B-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Mercedes B-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten