Over de Mercedes B-Klasse

Met de nieuwe B-Klasse is er gekozen om het individu te respecteren. De auto is niet alleen sportiever geworden maar biedt ook meer vrijheid om een eigen rijstijl in te stellen. Het optiepakket biedt tevens veel mogelijkheden om een unieke Mercedes-Benz te bestellen.

Meer informatie

De Mercedes-Benz B-Klasse motoren

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse kan geleverd worden met diverse benzine en dieselmotoren. Ook een uitvoering op aardgas is leverbaar evenals de B 250 e Electric Drive. Neem contact op met Mercedes-Benz dealer Stern Auto voor een volledig overzicht.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz B-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz B-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Nachtzwart, Jupiterrood en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de B-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Mountaingrijs, Oriëntbruin, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver of Noorderlichtviolet.

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse. De B-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz B-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz B-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz B-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz B-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »