De nieuwe Mercedes C-Klasse kopen

De nieuwe C-Klasse is het paradepaard van Mercedes-Benz. De Mercedes-Benz C-Klasse is tevens dé benchmark in zijn klasse. De nieuwste uitvoering kenmerkt zich door puristische vormen, met een lange motorkap en een prominent aanwezige grille. Het lijnenspel in de carrosserie maakt de C-Klasse nog dynamischer maar ook van binnen kunt u rekenen op de allerbeste kwaliteit. De Mercedes-Benz C-Klasse kan uitgerust worden met verschillende geavanceerde assistentiesystemen die eerder in de S-Klasse verschenen. De is een veelzijdige uitvoering verkrijgbaar in meerdere carrosserievarianten. Bestel de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet bij onze dealer Stern Auto! De oudere uitvoering van de C-Klasse is ook nog leverbaar. Bekijk eenvoudig online onze actuele voorraad.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz C-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz C-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz C-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz C-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »