De Mercedes C-Klasse kopen

Een van de paradepaarden van Mercedes-Benz is de C-Klasse. Deze veelzijdige uitvoering is verkrijgbaar in 3 carrosserievarianten met zeer diverse uitvoeringenpakketten. Zo kan eigenlijk niemand om de Mercedes C-Klasse heen. De auto is een toonbeeld van schoonheid, sportiviteit en functionaliteit. Is dat mogelijk? Ontdek het zelf en vraag een proefrit aan bij een van de Stern Mercedes-dealers.

De C-Klasse verkrijgbaar als Limousine, Coupé of Estate

De Mercedes-Benz C-Klasse heeft 3 sterk verschillende carrosserievarianten. De C-Klasse Limousine is de meest iconische en tevens de meest luxueuze. De C-Klasse Coupé is voor de koper met een sportieve voorkeur. Alle uitvoeringen van de C-Klasse kunnen veel pk leveren maar sportiviteit zit hem in meer dan het vermogen. Tot slot kunt u van uw hele gezin een Mercedes-Benz fan maken met de C-Klasse Estate. Dit model biedt meer ruimte dan ooit voor de C-Klasse en heeft ook een aanzienlijk grotere kofferbakruimte.

C-Klasse: beste rijstijl met een lager brandstofverbruik

De nieuwste generatie benzine- en dieselmotoren verbruikt 20% minder brandstof dan zijn voorgangers. Niet alleen is de technologie verbeterd, er zijn ook extra innovaties aan de Mercedes toegevoegd, zoals een ECO start-stopsysteem en een schakelindicator. Daarbovenop komt dat de carrosserie van de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse veel meer aluminium bevat terwijl de veiligheid juist is toegenomen. Zo rijdt u efficiënter dan ooit tevoren krijgt u meer rijplezier. De C-Klasse uitvoeringen worden geleverd met verschillende rijstanden. Van Comfort en Eco, tot intensieve varianten zoals Sport en Sport+. Met de stand ‘Individual’ kunt u zelfs een totaal eigen rijstijl instellen.

Mercedes-Benz C 350 e

De C-Klasse is ook nog leverbaar als de Mercedes-Benz C 350 e PLUG-IN HYBRID. Het elektrische model heeft samen met zijn 4-cilinder benzinemotor een gecombineerd vermogen van 205 kW (279 pk) en een koppel van 600 Nm. Hij is nog op voorraad bij onze dealer Stern Auto.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz C-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz C-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart en Poolwit. Voor een meerprijs kunt u de C-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Hyacintrood, Diamantwit Bright, Briljantblauw, Diamantzilver, Palladiumzilver, Cavansietblauw, Palladiumzilver, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin of Obsidiaanzwart.

Intelligent Drive in de nieuwe C-klasse

De Mercedes C-Klasse kan als Estate, Limousine of Coupé gekocht worden via de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. U kunt ook informeren naar andere mogelijkheden zoals de nieuwe C-Klasse leasen, financieren, huren of bekijk ons actuele Mercedes-Benz occasion aanbod.

Mercedes C-Klasse voorraad

C-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mercedes-Benz C-Klasse

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw C-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een C-Klasse

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een C-Klasse bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mercedes C-Klasse

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes C-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten