Over de Mercedes-Benz CLA

Een nieuw soort coupé die zijn eigen weg trekt, dat is de nieuwe Mercedes-Benz CLA. Een totaal nieuw ontwerp die sensuele vormen met een agressieve achterkant combineert. Het is bijna avant-gardistisch hoe Mercedes-Benz de CLA heeft vormgegeven. Ook de hoeveelheid opties om de Mercedes-Benz uniek voor iedere rijder te maken, zijn niet minder dan zwaar indrukwekkend. Standaard met uniek ontworpen koplampen die bij stilstand al snelheid uitstralen.

De Mercedes-Benz CLA is als Coupé of Shooting Brake edition leverbaar in de dealervestigingen van Stern Auto.

Aandrijving en lage luchtweerstand van de CLA

De Mercedes-Benz CLA blijft een coupé, kijkend naar de daklijn. De hoge taillelijn en gespierde achterzijde tonen nog een andere persoonlijkheid: die van een sportief racemonster. De nieuwe CLA heeft een ongekend lage luchtweerstand dankzij de aerodynamische belijning.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Ook leverbaar: de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake edition. Een uniek ontworpen model met een spannend naar achter verlopende daklijn en een atletische achterzijde. Tussen het markante lijnenspel door schitteren prachtige lichteffecten die het sportieve karakter van de Shooting Brake accentueren.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz CLA kopen?

U kunt de Mercedes-Benz CLA bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Jupiterrood, Nachtzwart en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de CLA ook rijden in de metallic kleuren Berggrijs, Oriëntbruin, Poolzilver, Noorderlichtviolet en Kosmoszwart.

De CLA kopen bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto

U kunt de Mercedes-Benz CLA Coupé en Shooting Brake uitvoeringen kopen bij de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. Een Mercedes-Benz leasen, financieren of als occasion kopen behoort ook tot de mogelijkheden binnen Stern. De Mercedes-Benz CLA is nu leverbaar. Informeer bij Stern Auto over de uitvoeringen en opties die u kunt bestellen.

Mercedes CLA-Klasse voorraad

Lease een CLA bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mercedes-Benz bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Mercedes-Benz bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz CLA privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Mercedes-Benz CLA

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten