Over de Mercedes CLA-Klasse

Een nieuw soort coupé die zijn eigen weg trekt, dat is de nieuwe Mercedes-Benz CLA. Een totaal nieuw ontwerp die sensuele vormen met een agressieve achterkant combineert. Het is bijna avant-gardistisch hoe Mercedes-Benz de CLA-Klasse heeft vormgegeven. Ook de hoeveelheid opties om de Mercedes uniek voor iedere rijder te maken, zijn niet minder dan zwaar indrukwekkend. Standaard met uniek ontworpen koplampen die bij stilstand al snelheid uitstralen.

U kunt ook de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake edition bestellen. Nu leverbaar bij de dealervestigingen van Stern Auto.

Aandrijving en lage luchtweerstand van de CLA-Klasse

De Mercedes-Benz CLA-Klasse blijft een coupé, kijkend naar de daklijn. De hoge taillelijn en gespierde achterzijde tonen nog een andere persoonlijkheid: die van een sportief racemonster. De nieuwe CLA-Klasse heeft een ongekend lage luchtweerstand dankzij de aerodynamische belijning. Daar komt nog eens een compacte 4-cilinder motor bij, met een zes versnellingsbak of  7 traps automatische transmissie met dubbele koppeling.

Geavanceerde veiligheidssystemen en opties

Tegelijkertijd is er één vlak waar Mercedes-Benz behoudend blijft: veiligheid. De CLA-Klasse is wild ontworpen en uitgerust maar qua veiligheid is er niet op zekerheid bespaard. De nieuwe CLA-Klasse komt met 9 airbags standaard en komt uitgerust met systemen zoals Collision Prevention Assist, Adaptive Brake Assist met HOLD function en Attention Assist.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz CLA-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz CLA-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Jupiterrood, Nachtzwart en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de CLA-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Berggrijs, Oriëntbruin, Poolzilver, Noorderlichtviolet en Kosmoszwart.

CLA-Klasse kopen bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto

U kunt de Mercedes-Benz CLA-Klasse kopen bij de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. Een Mercedes leasen, financieren of als occasion kopen behoort ook tot de mogelijkheden binnen Stern. De Mercedes-Benz CLA is nu leverbaar. Informeer bij Stern Auto over de uitvoeringen en opties die u kunt bestellen.

Mercedes CLA-Klasse voorraad

Lease een CLA-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw CLA-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een CLA-Klasse bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz CLA-KLasse

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz CLA-Klasse privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Mercedes CLA-Klasse

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten