Over de Mercedes-Benz CLA

Een nieuw soort coupé die zijn eigen weg trekt, dat is de nieuwe Mercedes-Benz CLA. Een totaal nieuw ontwerp die sensuele vormen met een agressieve achterkant combineert. Het is bijna avant-gardistisch hoe Mercedes-Benz de CLA heeft vormgegeven. Ook de hoeveelheid opties om de Mercedes-Benz uniek voor iedere rijder te maken, zijn niet minder dan zwaar indrukwekkend. Standaard met uniek ontworpen koplampen die bij stilstand al snelheid uitstralen.

De Mercedes-Benz CLA is als Coupé of Shooting Brake edition leverbaar in de dealervestigingen van Stern Auto.

Meer informatie

Aandrijving en lage luchtweerstand van de CLA

De Mercedes-Benz CLA blijft een coupé, kijkend naar de daklijn. De hoge taillelijn en gespierde achterzijde tonen nog een andere persoonlijkheid: die van een sportief racemonster. De nieuwe CLA heeft een ongekend lage luchtweerstand dankzij de aerodynamische belijning.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Ook leverbaar: de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake edition. Een uniek ontworpen model met een spannend naar achter verlopende daklijn en een atletische achterzijde. Tussen het markante lijnenspel door schitteren prachtige lichteffecten die het sportieve karakter van de Shooting Brake accentueren.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz CLA kopen?

U kunt de Mercedes-Benz CLA bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Jupiterrood, Nachtzwart en Cirruswit. Voor een meerprijs kunt u de CLA ook rijden in de metallic kleuren Berggrijs, Oriëntbruin, Poolzilver, Noorderlichtviolet en Kosmoszwart.

De CLA kopen bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto

U kunt de Mercedes-Benz CLA Coupé en Shooting Brake uitvoeringen kopen bij de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. Een Mercedes-Benz leasen, financieren of als occasion kopen behoort ook tot de mogelijkheden binnen Stern. De Mercedes-Benz CLA is nu leverbaar. Informeer bij Stern Auto over de uitvoeringen en opties die u kunt bestellen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz CLA-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz CLA-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz CLA-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz CLA-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »