Over de Mercedes CLS

Met de Mercedes-Benz CLS wilde het ontwerpteam ultiem comfort creëren in een coupé. Dat is ze gelukt én met een exterieur dat menig hoofd zal doen omdraaien. De schoonheid die de vloeiende vormen van de CLS creëren komt niet vaak in een model voor. Zelfs niet bij Mercedes-Benz. Laat u zich ook verleiden door deze coupé?

 

Meer informatie

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz CLS kopen?

U kunt de Mercedes-Benz CLS bij ons bestellen in de standaard lakkleur Unilak Zwart. Voor een meerprijs kunt u de CLS ook rijden in de metallic kleuren Magneteitzwart, Diamantzilver, Palladiumzilver, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin, Obsidiaanzwart, Diamantwit Bright, Hyacintrood of Manganietgrijs Magno.

De nieuwe CLS is verkrijgbaar bij de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. Onze adviseurs voorzien u graag van alle informatie over de nieuwe CLS. De CLS kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes-Benz verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Neem eenvoudig contact op voor een proefrit in de Mercedes-Benz CLS.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz CLS-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz CLS-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz CLS-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz CLS-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »