Over de Mercedes CLS-Klasse

Met de Mercedes-Benz CLS-Klasse wilde het ontwerpteam ultiem comfort creëren in een coupé. Dat is ze gelukt én met een exterieur dat menig hoofd zal doen omdraaien. De schoonheid die de vloeiende vormen van de CLS-Klasse creëren komt niet vaak in een model voor. Zelfs niet bij Mercedes-Benz. Laat u zich ook verleiden door deze coupé?

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz CLS-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz CLS-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleur Unilak Zwart. Voor een meerprijs kunt u de CLS-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Magneteitzwart, Diamantzilver, Palladiumzilver, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin, Obsidiaanzwart, Diamantwit Bright, Hyacintrood of Manganietgrijs Magno.

De nieuwe CLS-Klasse is verkrijgbaar bij de officiële Mercedes-Benz dealers van Stern. Onze Mercedes-adviseurs voorzien u graag van alle informatie over de nieuwe CLS-Klasse. De CLS-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Neem eenvoudig contact op voor een proefrit in de CLS-Klasse.

CLS-Klasse leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw CLS-Klasse

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

CLS-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

CLS-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

CLS-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Mercedes CLS-Klasse

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten