De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is nu leverbaar. Mercedes-Benz noemt de E-Klasse ‘de meest intelligente business limousine van dit moment’. Dat komt door de introductie van diverse nieuwe technologieën waaronder de Drive Pilot. Via sensoren kijkt de interne computer van de E-Klasse altijd mee. Bij snelheden t/m 70 km/u kan de Mercedes-Benz E-Klasse bijvoorbeeld zelf remmen bij kruisend verkeer. Ook het uiterlijk is aangescherpt met een nieuw design en verbeterde koplampen met 84 LEDs als verlichting. De E-Klasse met benzinemotor of dieselmotor is nu leverbaar evenals een Mercedes-Benz E-Klasse hybrid uitvoering.

e-klasse-images

E-klasse uitvoeringen

  • Exclusive
  • Avantgarde
  • AMG Line

E-klasse motoren

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse aanschaffen via Stern

Via onze Mercedes-Benz dealers is de Mercedes-Benz E-Klasse snel leverbaar in alle uitvoeringen en met diverse accessoires. U kunt de E-Klasse ook aanschaffen via een financiering of als lease bij Stern. Neem eenvoudig contact op met onze leaseadviseurs bij SternLease of verkoopadviseurs bij Stern Auto.

Onze Mercedes-Benz verkoopadviseurs gaan graag het gesprek met u aan. Tevens is onze actuele Mercedes-Benz voorraad online te bezichtigen. Vraag een offerte voor de nieuwe E-Klasse aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder met uw ideale Mercedes-Benz E-Klasse uitvoering.

Mercedes-Benz E-klasse voorraad