Over de Mercedes-Benz G-Klasse

De Mercedes-Benz G-Klasse is qua uiterlijk in de loop van 30 jaar weinig veranderd. Dat komt omdat de terreinwagen dat nooit nodig had; het blijft ook tegenwoordig een symbool van robuustheid, betrouwbaarheid maar ook stijl. Gebouwd uit stevige materialen buiten en van binnen, is de G-Klasse perfect bruikbaar voor alle terreinen. En niemand zal twijfelen aan het feit dat u in een rasechte Mercedes rijdt. 

Mercedes-Benz G-Klasse motoren

De Mercedes-Benz G-Klasse is leverbaar met de volgende motoren:

  • G 350 d V6 diesel - 180 kW / 245 pk
  • G 500 V8 benzine - 310 kW / 422 pk
  • Mercedes-AMG G 63 - 420 kW / 571 pk
  • Mercedes-AMG G 65 - 463 kW / 630 pk

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz G-Klasse kopen?

U kunt de Mercedes-Benz G-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart of Poolwit. Voor een meerprijs kunt u de G-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Magnetietzwart, Iridiumzilver, Obsidiaanzwart, Palladiumzilver, Periklaasgroen, Citrienbruin, Tanzanietblauw, Indiumgrijs, Thulietrood, Diamantzilver, Tenorietgrijs. Tevens zijn er de speciale designo lakkleuren Mokkazwart, Mysticblauw Bright, Grafiet, Mysticrood Bright, Platinazwart, Mysticbruin, Platina Magno en Nachtzwart Magno.

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse. De G-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes-Benz verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. 

Mercedes-Benz G-klasse voorraad

Lease een G-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Mercedes G-Klasse verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

G-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes G-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Private leasing voor G-Klasse

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Mercedes-Benz G-Klasse

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten