Over de Mercedes-Benz GLA

De Mercedes-Benz GLA toont lust voor avontuur. Deze compacte SUV is een echte offroader en bevat alles dat de SUV-lijn van Mercedes-Benz een succes maakt, inclusief designelementen van de minstens zo populaire coupé modellen. Het eindresultaat is een spannend nieuw model dat ruimte en comfort in een dynamisch-sportief ontwerp giet. 

Mercedes-Benz GLA motoren

De Mercedes-Benz GLA kan met diverse benzine en dieselmotoren geleverd worden. Voor een uitgebreider overzicht van de Mercedes-Benz GLA motoren kunt u terecht bij Stern Auto of onze online voorraad bekijken.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz GLA kopen?

U kunt de nieuwe Mercedes-Benz GLA bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Cirruswit, Nachtzwart en Jupiterrood. Voor een meerprijs kunt u de GLA ook rijden in de metallic kleuren Mountaingrijs, Elbaietgroen, Oriëntbruin, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver en Noorderlichtviolet. Ook is de speciale Mountaingrijs Magno lakkleur leverbaar bij de Mercedes-Benz GLA. 

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz GLA. De GLA kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes-Benz verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Mercedes-Benz GLA voorraad

Mercedes-Benz GLA privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mercedes-Benz bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mercedes-Benz GLA

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLA financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLA schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLA onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten