Over de Mercedes-Benz GLA

De Mercedes-Benz GLA toont lust voor avontuur. Deze compacte SUV is een echte offroader en bevat alles dat de SUV-lijn van Mercedes-Benz een succes maakt, inclusief designelementen van de minstens zo populaire coupé modellen. Het eindresultaat is een spannend nieuw model dat ruimte en comfort in een dynamisch-sportief ontwerp giet. 

Meer informatie

Mercedes-Benz GLA motoren

De Mercedes-Benz GLA kan met diverse benzine en dieselmotoren geleverd worden. Voor een uitgebreider overzicht van de Mercedes-Benz GLA motoren kunt u terecht bij Stern Auto of onze online voorraad bekijken.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz GLA kopen?

U kunt de nieuwe Mercedes-Benz GLA bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Cirruswit, Nachtzwart en Jupiterrood. Voor een meerprijs kunt u de GLA ook rijden in de metallic kleuren Mountaingrijs, Elbaietgroen, Oriëntbruin, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver en Noorderlichtviolet. Ook is de speciale Mountaingrijs Magno lakkleur leverbaar bij de Mercedes-Benz GLA. 

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz GLA. De GLA kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes-Benz verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz GLA-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz GLA-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz GLA-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz GLA-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »