Over de Mercedes GLA-Klasse

De GLA-Klasse toont een nieuwe spannende weg voor Mercedes-Benz. De eerste compacte SUV van het merk, toont zowel wat de SUV-lijn van Mercedes een succes maakte, als designelementen van de minstens zo populaire coupé modellen. Het eindresultaat is een spannend nieuw model dat ruimte en comfort in een dynamisch-sportief ontwerp giet. 

Mercedes-Benz GLA motoren

De Mercedes-Benz GLA-Klasse kan met diverse benzine en dieselmotoren geleverd worden. De benzinemotoren beginnen met een vermogen van 90 kW / 122 pk en het topmodel heeft een vermogen van 280 kW / 381 pk. De dieselmotoren starten met 80 kW / 109 pk vermogen en de sterkste motor heeft een vermogen van 130 kW / 177 pk. Voor een uitgebreider overzicht van de Mercedes GLA motoren kunt u terecht bij Stern Auto.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz GLA-Klasse kopen?

U kunt de nieuwe Mercedes-Benz GLA-Klasse bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Cirruswit, Nachtzwart en Jupiterrood. Voor een meerprijs kunt u de GLA-Klasse ook rijden in de metallic kleuren Mountaingrijs, Elbaietgroen, Oriëntbruin, Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Poolzilver en Noorderlichtviolet. Ook is de speciale Mountaingrijs Magno lakkleur leverbaar bij de Mercedes GLA-Klasse. 

Geïnteresseerd? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz GLA-Klasse. De GLA-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Mercedes-Benz GLA-klasse voorraad

Mercedes GLA-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een GLA-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw GLA-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes GLA-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes GLA-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLA-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten