Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Mercedes GL-Klasse

Na de eerste blik op de nieuwe GL-Klasse denkt u ‘SUV’, maar met de tweede blik valt u veel meer op. Mercedes-Benz heeft van de nieuwe GL-Klasse veel meer gemaakt. Kijk naar het expressieve design, de hoge kwaliteit van de onderdelen, de royale ruimte van binnen waarbij iedereen royaal en uiterst comfortabel kan zitten. Maar kijk ook naar de atletische flanken van de GL-Klasse en het karakteristieke radiatorrooster. Dit is niet zomaar een SUV, dit is een Mercedes-Benz SUV en dus vakmanschap van bumper tot bumper.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz GL-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz GL-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart en Poolwit. Ook bieden wij voor een meerprijs de volgende metallic lakkleuren aan: Diamantwit Bright, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Citrienbruin, Obsidiaanzwart, Vermiljoenrood, Diamantzilver en Palladiumzilver.

Interesse in de Mercedes-Benz GL-Klasse? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe GL-Klasse. De Mercedes-Benz SUV kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Neem eenvoudig contact op voor een proefrit in de GL-Klasse.

Mercedes-Benz GL-klasse voorraad

Lease een Mercedes GL-Klasse

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Mercedes GL-Klasse

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een GL-Klasse bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mercedes GL-Klasse

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Mercedes GL-Klasse

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes GL-Klasse service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten