Kopen vanaf

€ 197.454

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz G-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse presteert nog beter dan zijn voorganger. Niet alleen op het terrein, maar ook op de weg. Met zijn functionele techniek en nette afwerking zorgt hij voor meer comfort. Zo wordt de G-Klasse standaard geleverd met een AGILITY CONTROL-onderstel. Deze is voorzien van een selectief dempingssysteem waardoor je comfortabel rijdt op elke ondergrond. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor een onderstel met adaptieve demping.  

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz G-Klasse uitvoeringen

Mercedes-Benz-G-Klasse-Standaarduitvoering-Stern

G-Klasse

Standaarduitvoering


  • Grille met drie lamellen
  • 18 Inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen
  • Stootlijst op de flanken zwart
  • High-performance LED-koplampen
  • KEYLESS GO-startfunctie
Mercedes-Benz-G-Klasse-AMG-Line-Stern

G-Klasse

AMG Line


  • AMG-styling exterieur en interieur
  • Spatschermverbreders
  • Multispaaks lichtmetalen AMG-velgen
  • Veiligheidsgordels rood
  • Multifunctioneel sportstuur

Mercedes-AMG G-Klasse

Overal waar de Mercedes-AMG G 63 zijn gezicht laat zien, krijgt hij alleen maar ontzag. Zijn passie, perfectie en vermogen zorgen ervoor dat elke reis als een overwinning aanvoelt.

De G-Klasse definieert al 55 jaar prestaties. De Mercedes-AMG G 63-model is een eerbetoon aan een indrukwekkende geschiedenis en brengt die tot leven met een uiterlijk dat is gestempeld door een sterk karakter. Met het oergeweld van een V8-biturbomotor, het onderstel waarmee heel veel mogelijk is en met AMG-design dat niemand onverschillig laat.

De G 63 heeft 585 pk en snelt binnen 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h.

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz G-Klasse? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz G-Klasse zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz G-Klasse nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Eigenheid

De Mercedes-Benz G-Klasse blijft een echte G. Maar meer dan ooit lijkt hij te zijn gevormd uit één geheel. Hij heeft een stoerder en strakker design. De afwerking is nog beter. Je herkent en voelt gelijk de kwaliteit van het materiaal. Ook zijn er slimme assistentiesystemen toegevoegd, zoals een remassistent. Deze waarschuwt je als je kans loopt op gevaar.  

De G-Klasse op voorraad: nieuw en tweedehands

Vermijd levertijden en kies direct een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz G-Klasse uit onze voorraad. Wij hebben auto’s met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaar staan. Dus ben je opzoek naar een G-Klasse 63 AMG? Grote kans dat deze er tussen zit! Bij Hedin Automotive kun je deze direct kopen, leasen of financieren en bij de aanschaf van een occasion ontvang je standaard 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK!

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz G-Klasse dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz G-Klasse

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Benz G-Klasse? 

De Mercedes-Benz G-Klasse heeft een bagageruimte met een inhoud van 667 liter. Als je kiest voor de AMG uitvoering is de inhoud 640 liter. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz G-Klasse?

De nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse is leverbaar vanaf € 197.454.

Wat is het trekgewicht van de Mercedes-Benz G-Klasse?

De Mercedes-Benz G-Klasse mag maximaal 3.500 kilogram trekken.