Over de Mercedes S-Klasse

De nieuwe designstijl van Mercedes-Benz kiest voor verfrissing en verjonging van de oude stijl. Toch heeft de nieuwe S-Klasse ook veel weg van de elegante jaren ’30 auto’s. Toen al was Mercedes een beroemd fabrikant van premium auto’s. Het verleden en de toekomst schudden elkaar de hand in de luxe Mercedes-Benz S-Klasse.

Mercedes-Benz S-Klasse motoren

De Mercedes-Benz S-Klasse kan met diverse benzine en dieselmotoren geleverd worden. De benzinemotoren beginnen met een vermogen van 245 kW / 333 pk en het topmodel heeft een vermogen van 430 kW / 585 pk. De dieselmotoren kunnen met 190 kW / 258 pk vermogen geleverd worden. Voor een uitgebreid overzicht van de S-Klasse motoren, neem contact op met Stern Auto.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz S-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz S-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleur Zwart. Ook bieden wij voor een meerprijs de volgende metallic lakkleuren aan: Diamantwit Bright, Antracietblauw, Iridiumzilver, Palladiumzilver, Cavansietblauw, Magnetietzwart, Peridotbruin, Diamantzilver, Obsidiaanzwart, Selenietgrijs, Smaragdgroen en Robijnzwart.

Interesse in de nieuwe S-Klasse? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse. De S-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Neem eenvoudig contact op voor een proefrit in de S-Klasse.

Mercedes-Benz S-klasse voorraad

Mercedes-Benz S-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een S-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Mercedes S-Klasse verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz S-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz S-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz S-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten