Over de Mercedes S-Klasse

De nieuwe designstijl van Mercedes-Benz kiest voor verfrissing en verjonging van de oude stijl. Toch heeft de nieuwe S-Klasse ook veel weg van de elegante jaren ’30 auto’s. Het verleden en de toekomst schudden elkaar de hand in de luxe Mercedes-Benz S-Klasse. Leverbaar als Limousine, Coupé en als Cabriolet. Iedere uitvoering straalt status en prestige uit met sportieve details voor de perfecte afwerking. 

Meer informatie

Mercedes-Benz S-Klasse opties en motoren

De Mercedes-Benz S-Klasse Limousine, Coupé en Cabriolet uitvoeringen zijn allen uit te rusten met luxe opties en diverse motoren. Technieken zoals Intelligent Drive, DISTRONIC afstandsassistentie en Intelligent Drive, helpen mee zodat elke rit maximaal veilig wordt gereden. Natuurlijk zijn er tevens opties voor entertainment en voor het verhogen van het vermogen. De Mercedes-Benz S-Klasse kan met diverse motoren geleverd worden. Informeer bij onze dealer Stern Auto voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Of bekijk eenvoudig onze online Mercedes-Benz voorraad.

Vraag uw Mercedes-Benz S-Klasse offerte nu aan

Interesse in de nieuwe S-Klasse? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u van alle informatie over de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse uitvoeringen. De S-Klasse Coupé, Limousine en Cabriolet kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes-Benz verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Neem eenvoudig contact op voor een proefrit in de Mercedes-Benz S-Klasse.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz S-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz S-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz S-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz S-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »