Mercedes SLK-Klasse

De langgerekte voorzijde, het opmerkelijke ventilatierooster, met of zonder open dak; dat de SLK-Klasse tot de Mercedes-Benz sportwagens hoort is meteen duidelijk. Er is echter meer want qua schoonheid kent de SLK-Klasse zijn gelijke niet. Het robuuste coupé-design van Mercedes wordt gecombineerd met het iconische roadster-silhouet en dat zorgt al voor plezier nog voor u de motor start. De drang om te presteren op de open weg, straalt gewoon uit de Mercedes-Benz SLK-Klasse. 

Mercedes-Benz SLK motoren

De Mercedes-Benz SLK-Klasse kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • SLK 200 - 135 kW / 184 pk
  • SLK 300 - 180 kW / 245 pk
  • SLK 350 - 225 kW / 306 pk
  • AMG SLK 55 - 310 kW / 421 pk
  • SLK 250 diesel - 150 kW / 204 pk

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz SLK-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz SLK-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart, Vuuropaal of Poolwit. Ook bieden wij voor een meerprijs de volgende metallic lakkleuren aan: Diamantwit Bright, Hyacintrood, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Tenorietgrijs, Diamantzilver, Obsidiaanzwart, Palladiumzilver en Indiumgrijs.

Geïnteresseerd om deze roadster te temmen? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u graag van alle informatie over de SLK-Klasse. De Mercedes-Benz SLK-Klasse kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Mercedes-Benz SLK-klasse voorraad

Mercedes SLK-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mercedes SLK-Klasse

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Mercedes SLK-Klasse verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz SLK-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes SLK-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Mercedes SLK-Klasse

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten