Mercedes-Benz SL

De Mercedes-Benz SL ziet er nu al beeldschoon uit maar de auto is ook ontworpen om de toekomst van de roadster te schetsen. Het laat ruimte over voor visie met de typische afwerking gewend van Mercedes-Benz, is de SL een waar stijlicoon. De SL Roadster heeft een uitgesproken mannelijk design, met de sportieve voorzijde en expressieve achterzijde. Zowel het exterieur als het interieur lijken alsof de SL uit één stuk is ontworpen. Verkrijgbaar in diverse lakkleuren en met verschillende velgontwerpen. De SL kan ook met gesloten dak of open variodak geleverd worden.

Mercedes-Benz SL motoren

De Mercedes-Benz SL kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • SL 400 - 245 kW / 333 pk
  • SL 500 - 335 kW / 455 pk
  • Mercedes-AMG SL 63 - 430 kW / 585 pk
  • Mercedes-AMG SL 65 - 463 kW / 630 pk

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz SL kopen?

De Mercedes-Benz SL kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart, Vuuropaal of Poolwit. Ook bieden wij voor een meerprijs de volgende metallic lakkleuren aan: Diamantwit Bright, Hyacintrood, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Palladiumzilver, Cerussietgrijs, Magnetietzwart, Tenorietgrijs, Dolomietbruin en Obsidiaanzwart.

Interesse? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u graag van alle informatie over de SL. De Mercedes-Benz SL Roadster kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Mercedes-Benz SL voorraad

Lease een Mercedes-Benz SL

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mercedes-Benz SL

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz SL verhuur

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Mercedes-Benz SL financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz SL schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz SL privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Mercedes-Benz SL onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten