Mercedes-Benz SL

De Mercedes-Benz SL ziet er nu al beeldschoon uit maar de auto is ook ontworpen om de toekomst van de roadster te schetsen. Het laat ruimte over voor visie met de typische afwerking gewend van Mercedes-Benz, is de SL een waar stijlicoon. De SL Roadster heeft een uitgesproken mannelijk design, met de sportieve voorzijde en expressieve achterzijde. Zowel het exterieur als het interieur lijken alsof de SL uit één stuk is ontworpen. Verkrijgbaar in diverse lakkleuren en met verschillende velgontwerpen. De SL kan ook met gesloten dak of open variodak geleverd worden.

Meer informatie

Mercedes-Benz SL motoren

De Mercedes-Benz SL kan met de volgende motoren geleverd worden:

 • SL 400 - 245 kW / 333 pk
 • SL 500 - 335 kW / 455 pk
 • Mercedes-AMG SL 63 - 430 kW / 585 pk
 • Mercedes-AMG SL 65 - 463 kW / 630 pk

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz SL kopen?

De Mercedes-Benz SL kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Zwart, Vuuropaal of Poolwit. Ook bieden wij voor een meerprijs de volgende metallic lakkleuren aan: Diamantwit Bright, Hyacintrood, Cavansietblauw, Iridiumzilver, Palladiumzilver, Cerussietgrijs, Magnetietzwart, Tenorietgrijs, Dolomietbruin en Obsidiaanzwart.

Interesse? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u graag van alle informatie over de SL. De Mercedes-Benz SL Roadster kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz SL-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz SL-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz SL-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz SL-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »