De nieuwe Mercedes Sprinter rijden

De Mercedes-Benz Sprinter is al decennia ongeëvenaard populair als bedrijfswagen. De functionaliteit gecombineerd met de beste prestaties, maken de Sprinter ook nu nog een van de beste bestelauto’s in Nederland. Via de Mercedes-Benz dealers van Stern kunt u de Sprinter met chassiscabine of als Combi met 9 zitplaatsen kopen. Er zijn ook opties om de Mercedes Sprinter te leasen, financieren of te huren. 

Ruimer en luxer: de nieuwe Sprinter

Standaard biedt deze Mercedes bestelauto al een zee aan ruimte voor koeriers en andere ondernemers. Met 17m3 laadvolume is de Sprinter de grootste bestelauto van Mercedes-Benz. Het laadgewicht is 3.060 kg, afhankelijk van het gewicht van de gekozen opbouw. Optioneel kan er ook een zijdeur aan de linkerkant gemonteerd worden en zijn er tevens luxe opties te koop bij ons. Mercedes-Benz heeft de nieuwste generatie Sprinters van nog meer comfort voorzien en de chromen details in het dashboard geven de bestelauto een luxe uitstraling. 

Sprinter Collision Prevention Assist

Mercedes-Benz Sprinter met Collision Prevention Assist

Als eerste Mercedes-Benz bestelauto heeft de Sprinter een veiligheidssysteem tegen zijwind. Dit systeem mindert subtiel gas bij zijwind zodat u in een rechte lijn blijft rijden. Een ander optioneel systeem is Collision Prevention Assist, dat u waarschuwt wanneer u niet voldoende afstand bewaart op de voorligger. 

BlueEfficiency

BlueEfficiency: extra laag verbruik voor uw Sprinter

Een ander interessant optiepakket is BlueEfficiency. Dit pakket bestaat uit brandstof besparende toevoegingen zoals de ECO Stuurbekrachtigingspomp en banden met een lage rolweerstand. Hiermee haalt de Mercedes Sprinter een laag brandstofverbruik. Gemiddeld verbruikt de nieuwe generatie Euro 6 motoren voor de bestelauto tot wel 15% minder brandstof en stoten ze bovendien minder CO2 uit.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Mercedes Sprinter lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodellen »

Zelf uw Mercedes samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”