Mercedes Sprinter rijden

De Mercedes-Benz Sprinter is al decennia ongeëvenaard populair als bedrijfswagen. De functionaliteit gecombineerd met de beste prestaties, maken de Sprinter ook nu nog een van de beste bestelauto’s in Nederland. Via de Mercedes-Benz dealers van Stern kunt u de Sprinter met chassiscabine of als Combi met 9 zitplaatsen kopen. Er zijn ook opties om de Mercedes Sprinter te leasen, financieren of te huren. 

Ruimer en luxer: de nieuwe Sprinter

Standaard biedt deze Mercedes bestelauto al een zee aan ruimte voor koeriers en andere ondernemers. Met 17m3 laadvolume is de Sprinter de grootste bestelauto van Mercedes-Benz. Het laadgewicht is 3.060 kg, afhankelijk van het gewicht van de gekozen opbouw. Optioneel kan er ook een zijdeur aan de linkerkant gemonteerd worden en zijn er tevens luxe opties te koop bij ons. Mercedes-Benz heeft de nieuwste generatie Sprinters van nog meer comfort voorzien en de chromen details in het dashboard geven de bestelauto een luxe uitstraling. 

Mercedes-Benz Sprinter met Collision Prevention Assist

Als eerste Mercedes-Benz bestelauto heeft de Sprinter een veiligheidssysteem tegen zijwind. Dit systeem mindert subtiel gas bij zijwind zodat u in een rechte lijn blijft rijden. Een ander optioneel systeem is Collision Prevention Assist, dat u waarschuwt wanneer u niet voldoende afstand bewaart op de voorligger. 

BlueEfficiency: extra laag verbruik voor uw Sprinter

Een ander interessant optiepakket is BlueEfficiency. Dit pakket bestaat uit brandstof besparende toevoegingen zoals de ECO Stuurbekrachtigingspomp en banden met een lage rolweerstand. Hiermee haalt de Mercedes Sprinter een laag brandstofverbruik. Gemiddeld verbruikt de nieuwe generatie Euro 6 motoren voor de bestelauto tot wel 15% minder brandstof en stoten ze bovendien minder CO2 uit.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz Sprinter kopen?

De Mercedes-Benz Sprinter kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Blauwgrijs, Kiezelgrijs, Jupiterrood, Aquagroen, Staalblauw of Velvetrood. Optioneel bieden wij ook een aantal metallic lakkleuren aan: Parelzilver, Briljantzilver, Tenorietgrijs, Grafietgrijs, Obsidiaanzwart, Dolomietbruin en Cavansietblauw.

Mercedes-Benz Sprinter nu leverbaar bij Stern

Benieuwd of de Mercedes-Benz Sprinter een aanwinst voor uw onderneming is? Via Mercedes-Benz dealer Stern Auto kunnen wij u van alle informatie en opties voorzien. U kunt de Mercedes-Benz Sprinter ook leasen, financieren, huren en verzekeren via Stern. 

Mercedes-Benz Sprinter voorraad

Lease een Mercedes Sprinter bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mercedes Sprinter

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Mercedes Sprinter

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Mercedes Sprinter financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mercedes Sprinter

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Mercedes Sprinter

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Mercedes Sprinter

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten