Rijden in de splinternieuwe Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een uitstekende keus voor de ondernemer die een kleine bestelauto zoekt. De nieuwe generatie Vito is ook verkrijgbaar als versie voor personenvervoer, genaamd de V-Klasse. Standaard is de Mercedes-Benz Vito al erg uitgebreid met een verstelbaar stuur, ASR, ESP, mistlampen, verstelbare koplampen en elektrisch bedienbare buitenspiegels met verwarming. Het laadvermogen is 1.080 kg en kan uitgebreid worden tot maximaal 1.430 kg.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz Vito kopen?

De nieuwe Mercedes-Benz Vito kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Kiezelgrijs, Navyblauw, Jupiterrood of Granietgroen. Optioneel bieden wij ook een aantal metallic lakkleuren aan: Bergkristalwit, Briljantzilver, Flintgrijs, Indiumgrijs, Obsidiaanzwart, Dolomietbruin en Cavansietblauw. Dit zijn de standaard kleuren voor de gesloten bestelauto variant van de Vito.

Prijs aanvragen van de Mercedes-Benz Vito

Geïnteresseerd in de aanschaf van een Vito bestelauto? Onze officiële Mercedes-Benz dealers voorzien u graag van alle informatie over de nieuwe Vito. De Mercedes-Benz Vito kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook een Mercedes verzekering of gespecialiseerd onderhoud zijn via Stern beschikbaar. Als ondernemer kunt u gelijk een onderhoudscontract afsluiten voor uw Mercedes-Benz bedrijfswagens. 

Mercedes-Benz Vito voorraad

Lease een Mercedes Vito bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Mercedes Vito bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Mercedes Vito

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financieren Mercedes Vito bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes Vito schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes Vito private leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes Vito onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten