De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse

Het is niet meer óf stijlvol óf functioneel, de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse laat zien dat het allebei kan in een fullsize MPV. De V-Klasse is voorzien van luxe zitplaatsen, standaard met 4 heerlijk comfortabele stoelen achter, dat uitgebreid kan worden tot een 7- of 8-zitter. Sfeervol interieurlicht maakt rijden in het donker een hele nieuwe ervaring en het optionele COMAND Online biedt de inzittenden toegang tot een multimedia entertainmentsysteem. Tevens krijgt u de actuele verkeersinformatie binnen op het scherm in het dashboard.

Mercedes V-Klasse kleuren

De Mercedes-Benz V-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Poolwit, Kiezelgrijs, Marineblauw, Jupiterrood of Granietgroen. Optioneel bieden wij ook een aantal metallic lakkleuren aan: Cavansietblauw, Bergkristalwit, Briljantzilver, Indiumgrijs, Flintgrijs, Obsidiaanzwart en Dolomietbruin.

V-klasse motoren en Intelligent Drive System

Een Mercedes V-Klasse heeft standaard een krachtige aandrijving om een groot aantal passagiers comfortabel te vervoeren. De V 250 BlueTEC-motor met 140 kW (190 pk) vermogen accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 9,1 seconden en staat garant voor rijplezier, vooral in combinatie met de 7G-TRONIC PLUS. De nieuwe generatie Mercedes-Benz motoren voldoet aan de Euro 6 emissienorm en hebben het brandstofverbruik sterk verminderd. 

Intelligent Drive systemen optioneel in V-Klasse

Rijden in de nieuwe V-Klasse is nog prettiger gemaakt met de introductie van Intelligent Drive. Deze optionele veiligheidssystemen werken als extra zintuigen voor de bestuurder en helpen mee ongelukken te voorkomen. Het Collision Prevention System waarschuwt wanneer u te dicht op de voorligger rijdt, terwijl Distronic Plus zelfs het remmen en accelereren beheert, gebaseerd op het rijdgedrag van de voorligger.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Mercedes V-klasse lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodellen »

Zelf uw Mercedes samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”