Mercedes V-Klasse rijden

Het is niet meer óf stijlvol óf functioneel, de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse laat zien dat het allebei kan in een fullsize MPV. De V-Klasse is voorzien van luxe zitplaatsen, standaard met 4 heerlijk comfortabele stoelen achter, dat uitgebreid kan worden tot een 7- of 8-zitter. Sfeervol interieurlicht maakt rijden in het donker een hele nieuwe ervaring en het optionele COMAND Online biedt de inzittenden toegang tot een multimedia entertainmentsysteem. Tevens krijgt u de actuele verkeersinformatie binnen op het scherm in het dashboard.

Mercedes V-Klasse motoren

Een Mercedes V-Klasse heeft standaard een krachtige aandrijving om een groot aantal passagiers comfortabel te vervoeren. De V 250 BlueTEC-motor met 140 kW (190 pk) vermogen accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 9,1 seconden en staat garant voor rijplezier, vooral in combinatie met de 7G-TRONIC PLUS. De nieuwe generatie Mercedes-Benz motoren voldoet aan de Euro 6 emissienorm en hebben het brandstofverbruik sterk verminderd. 

Intelligent Drive systemen optioneel in V-Klasse

Rijden in de nieuwe V-Klasse is nog prettiger gemaakt met de introductie van Intelligent Drive. Deze optionele veiligheidssystemen werken als extra zintuigen voor de bestuurder en helpen mee ongelukken te voorkomen. Het Collision Prevention System waarschuwt wanneer u te dicht op de voorligger rijdt, terwijl Distronic Plus zelfs het remmen en accelereren beheert, gebaseerd op het rijdgedrag van de voorligger.

In welke kleuren kunt u de Mercedes-Benz V-Klasse kopen?

De Mercedes-Benz V-Klasse kunt u bij ons bestellen in de standaard lakkleuren Poolwit, Kiezelgrijs, Marineblauw, Jupiterrood of Granietgroen. Optioneel bieden wij ook een aantal metallic lakkleuren aan: Cavansietblauw, Bergkristalwit, Briljantzilver, Indiumgrijs, Flintgrijs, Obsidiaanzwart en Dolomietbruin.

Mercedes-Benz V-Klasse uitvoeringen en service bij Stern

De Mercedes-Benz V-Klasse is verkrijgbaar met verschillende luxe uitvoeringspakketten. Laat u informeren door een van de Mercedes-Benz dealers van Stern. U kunt een nieuwe V-Klasse kopen, leasen of financieren via Stern. Ook een verzekering of onderhoud gespecialiseerd voor Mercedes behoren tot ons servicepakket. 

Mercedes-Benz V-klasse voorraad

Lease een Mercedes V-Klasse

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw V-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een V-Klasse bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

V-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes V-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes V-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten