Elektrisch rijden in de i-MiEV

Met een actieradius van gemiddeld 160 km is de Mitsubishi i-MiEV een efficiënte elektrische auto voor een voordelige prijs. De compacte auto is ook nog eens verrassend ruim van binnen en biedt comfort voor 4 personen. Standaard wordt de i-MiEV geleverd met airconditioning, lederen stuurwiel, lichtsensor, radio / CD-speler en 15 inch lichtmetalen wielen.

De Mitsubishi i-MiEV kleuren die u kunt bestellen

De elektrische topper van de Mitsubishi is verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt de volgende i-MiEV lakkleuren bestellen: Red Metallic + Silky White, Brilliant Turquoise, Frost White, Amethyst Black, Cool Silver en Cherry Brown. 

Mitsubishi i-MiEV met alle opties leverbaar

Wilt u de elektrische innovatie van de Mitsubishi i-MiEV zelf ervaren? U kunt via onze officiële Mitsubishi-dealer, Vireo Auto, een proefrit aanvragen en alle uitvoeringen kopen. Een Mitsubishi i-MiEV lease, financiering of verzekering behoort tevens tot de mogelijkheden bij Stern. Vireo Auto biedt daarnaast gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud voor alle modellen aan in haar werkplaatsen. Zo kunt u bij Stern terecht voor een totaalpakket aan Mitsubishi diensten.

Mitsubishi voorraad

Lease een i-MiEV

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Mitsubishi i-MiEV verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mitsubishi i-MiEV financiering

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mitsubishi i-MiEV schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mitsubishi i-MiEV privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mitsubishi i-MiEV onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen