Mitsubishi L200 rijden

De Mitsubishi L200 is een veelzijdige pick-up perfect geschikt voor alle typen zwaar werk. U kunt het met single cabine en double cabine kopen via onze Mitsubishi-dealer Vireo Auto. Ook komt de L200 standaard met een krachtige dieselmotor en veel laadruimte. Het maximum aanhangergewicht kan tot 3000 kg uitgebreid worden. Standaard komt de Mitsubishi L200 ook met airconditioning, mistlampen en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.

Mitsubishi L200 motoren

De Mitsubishi L200 kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 2.4 DI-D 4WD - 113 kW / 154 pk
  • 2.4 DI-D 4WD HP - 133 kW / 181 pk 

In welke kleuren kunt u de Mitsubishi L200 bestellen?

U kunt de Mitsubishi L200 in de volgende lakkleuren bestellen bij onze Mitsubishi-dealers: Polar White, Starlight Silver, Titanium Grey, Sapphire Blue, Cosmos Black of Aztec Red.

Mitsubishi L200 Invite en Intense leverbaar met opties 

Nieuwsgierig geworden naar de Mitsubishi L200? U kunt alle uitvoeringen van de L200 kopen bij Vireo Auto. Als onderdeel van Stern kunnen zij u tevens een Mitsubishi L200 lease, financiering en verzekering aanbieden. De werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste apparatuur en kennis om gespecialiseerd onderhoud voor de hele Mitsubishi range uit te voeren. Zo vindt u op een centraal adres bij Stern altijd het totale Mitsubishi servicepakket.

Mitsubishi voorraad

Privé lease een Mitsubishi L200

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een L200 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw L200 bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mitsubishi L200 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schade aan uw Mitsubishi?

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mitsubishi L200 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mitsubishi bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten