Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Rijden in een Mitsubishi Lancer

De legendarische naam van de Mitsubishi Lancer behoort nog steeds tot de vaste range van het Japanse merk. De huidige Lancer Sportback Limited Edition behaalde de maximale score met de EuroNCAP veiligheidstest en zet een dynamisch statement neer met zijn strakke exterieur. Van binnen is de Lancer ook heerlijk comfortabel uitgerust. De Limited Edition komt met climate control, radio / CD-speler en parkeersensoren achter.

Meer informatie

Mitsubishi Lancer motoren

De Mitsubishi Lancer is leverbaar met de 1.6 liter MIVEC benzinemotor. Deze motor heeft een vermogen van 86 kW / 117 pk en kan van 0 naar 100 km / u in 11,1 seconden. Het brandstofverbruik ligt gemiddeld op 5,5 liter per 100 km. 

In welke kleuren kunt u de Mitsubishi Lancer bestellen?

De Lancer is bij onze Mitsubishi-dealers direct te bestellen in de volgende kleuren: Frost White, Titanium Grey, Amethyst Black, Tanzanite Blue, Cool Silver, Warm Silver en Orient Red.  

Lancer Sportback Limited Edition met opties

Wilt u de Mitsubishi Lancer beter leren kennen? De Mitsubishi verkoopadviseurs van Havik Auto helpen u graag verder met al uw vragen en wensen. Prefereert u een Mitsubishi Lancer lease, financiering of verzekering? Ook dit valt binnen het mobiliteitspakket van Stern, net als gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud in de werkplaatsen van Havik Auto. Bij Stern vindt u alle Mitsubishi producten en service.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mitsubishi Lancer Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mitsubishi Lancer kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mitsubishi  leasen

Voordelig een Mitsubishi Lancer leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mitsubishi Lancer leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »