Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Bekijk onze andere modellen of neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Rijden in een Mitsubishi Lancer

De legendarische naam van de Mitsubishi Lancer behoort nog steeds tot de vaste range van het Japanse merk. De huidige Lancer Sportback Limited Edition behaalde de maximale score met de EuroNCAP veiligheidstest en zet een dynamisch statement neer met zijn strakke exterieur. Van binnen is de Lancer ook heerlijk comfortabel uitgerust. De Limited Edition komt met climate control, radio / CD-speler en parkeersensoren achter.

Mitsubishi Lancer motoren

De Mitsubishi Lancer is leverbaar met de 1.6 liter MIVEC benzinemotor. Deze motor heeft een vermogen van 86 kW / 117 pk en kan van 0 naar 100 km / u in 11,1 seconden. Het brandstofverbruik ligt gemiddeld op 5,5 liter per 100 km. 

In welke kleuren kunt u de Mitsubishi Lancer bestellen?

De Lancer is bij onze Mitsubishi-dealers direct te bestellen in de volgende kleuren: Frost White, Titanium Grey, Amethyst Black, Tanzanite Blue, Cool Silver, Warm Silver en Orient Red.  

Lancer Sportback Limited Edition met opties

Wilt u de Mitsubishi Lancer beter leren kennen? De Mitsubishi verkoopadviseurs van Vireo Auto helpen u graag verder met al uw vragen en wensen. Prefereert u een Mitsubishi Lancer lease, financiering of verzekering? Ook dit valt binnen het mobiliteitspakket van Stern, net als gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud in de werkplaatsen van Vireo Auto. Bij Stern vindt u alle Mitsubishi producten en service.

Mitsubishi Lancer voorraad

 • Mitsubishi Lancer 1.6 Edition One

  SternPlaza Eindhoven

  Bouwjaar2015
  KM stand25.445
  Energie label

  Prijs € 13.900,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 6 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Eindhoven

Prive lease een Mitsubishi Lancer

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Mitsubishi Lancer bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mitsubishi Lancer

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Mitsubishi Lancer

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mitsubishi Lancer schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Mitsubishi Lancer

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen