Mitsubishi Outlander rijden

De Mitsubishi Outlander is al jaren een van de populairste Mitsubishi modellen in Nederland en ook een van de bestverkochte SUV’s. De nieuwe Outlander biedt extra rijplezier met een dynamische nieuwe vormgeving en meer kwalitatief hoogstaande onderdelen en opties. U kunt ook de hybride uitvoering van de SUV bestellen via Stern: de Mitsubishi Outlander PHEV.

Meer informatie

Mitsubishi Outlander standaard al zeer luxe

De nieuwe Mitsubishi Outlander kiest voor een meer premium uitstraling. Het exterieur lijkt uit één enkel onderdeel vervaardigd te zijn, wat een strakke, professionele indruk achterlaat, zowel bij de bestuurders als andere verkeersdeelnemers. Maar de typische Mitsubishi functionaliteit van de SUV is zeker niet uit het oog verloren. De Outlander trakteert alle inzittenden op meer comfort dan ooit, dankzij een perfect afgewerkt interieur en hoogwaardige materialen in onder meer de bekleding van de stoelen en achterbank. Alles is ruim opgezet en goed geïsoleerd zodat tot maximaal 7 inzittenden altijd eersteklas reizen, ook tijdens lange ritten. 

Uitrusting en opties

De Mitsubishi Outlander is o.a. uit te rusten met achteruitrijcamera en monitor, keyless operating system, elektrische bedienbare achterklep, stoelverwarming voor en een Rockford Fosgate premium audiosysteem. Alle uitvoeringen en opties zijn ook leverbaar voor de Mitsubishi Outlander PHEV via onze officiële Mitsubishi-dealer, Havik Auto.

Het lage verbruik van de Mitsubishi Outlander

Zoveel opties en zitplaats en toch met een laag brandstofverbruik, de Mitsubishi Outlander lukt het. U kunt kiezen uit de MIVEC-benzinemotor of de DI-D dieselmotor. Beide aandrijvingen blinken uit in een laag verbruik en CO2-emissie, tegenover een goede rijprestatie. Afhankelijk van uw Outlander uitvoering kunt u ook de ECO Modus inschakelen. Hiermee worden de elektrische functies geminimaliseerd om zo min mogelijk energie te verbruiken. Andere toevoegingen zoals de ECO-score en ECO drive assist, geven via beoordelingen aan hoe milieuvriendelijk u op dat moment rijdt.

Mitsubishi Outlander PHEV

De meest milieuvriendelijke uitvoering is de Mitsubishi Outlander PHEV, met een hybride aandrijving en diverse volledig elektrische rijstijlen. De Mitsubishi Outlander PHEV is dankzij zijn formaat, luxe uitvoeringen en fiscale voordelen al een enorm succes in Nederland. 

Veilig rijden in de Mitsubishi Outlander

Verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen maken de nieuwe Outlander af. U kunt de Mitsubishi Outlander geleverd krijgen met adaptive cruise control, Lane Departure Warning, Super Wide Vision Bi-Xenon koplampen en nog veel meer. Standaard is de SUV uitgerust met 7 airbags en geavanceerde elektronica die niet alleen de veiligheid verhogen maar ook het rijplezier.

In welke kleuren kunt u de Mitsubishi Outlander bestellen?

Voor de Mitsubishi Outlander zijn de volgende lakkleuren direct te bestellen: Polar White, Orient Red, Cool Silver, Tanzanite Blue, Titanium Grey, Silky White en Amethyst Black. 

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft naast Polar White, Titanium Grey en Amethyst Black 2 extra carrosseriekleuren beschikbaar: Technical Silver en Silky White. 

De Mitsubishi Outlander dealer van Stern

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wat de Mitsubishi Outlander nog meer te bieden heeft? Zowel de nieuwe Outlander als de Mitsubishi Outlander PHEV kunt u kopen via de officiële Mitsubishi dealer van Stern: Havik Auto. Dankzij ons grote mobiliteitspakket is een Outlander leasen of financieren direct te regelen. Ook een verzekering of occasion is bij Stern mogelijk. Gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud kan tevens in de werkplaatsen van Stern. Stern is uw Mitsubishi totaalaanbieder! 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mitsubishi Outlander Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mitsubishi Outlander kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mitsubishi  leasen

Voordelig een Mitsubishi Outlander leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mitsubishi Outlander leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »