Mitsubishi Outlander rijden

De Mitsubishi Outlander is al jaren een van de populairste Mitsubishi modellen in Nederland en ook een van de bestverkochte SUV’s. De nieuwe Outlander biedt extra rijplezier met een dynamische nieuwe vormgeving en meer kwalitatief hoogstaande onderdelen en opties. U kunt ook de hybride uitvoering van de SUV bestellen via Stern: de Mitsubishi Outlander PHEV.

Mitsubishi Outlander standaard al zeer luxe

De nieuwe Mitsubishi Outlander kiest voor een meer premium uitstraling. Het exterieur lijkt uit één enkel onderdeel vervaardigd te zijn, wat een strakke, professionele indruk achterlaat, zowel bij de bestuurders als andere verkeersdeelnemers. Maar de typische Mitsubishi functionaliteit van de SUV is zeker niet uit het oog verloren. De Outlander trakteert alle inzittenden op meer comfort dan ooit, dankzij een perfect afgewerkt interieur en hoogwaardige materialen in onder meer de bekleding van de stoelen en achterbank. Alles is ruim opgezet en goed geïsoleerd zodat tot maximaal 7 inzittenden altijd eersteklas reizen, ook tijdens lange ritten. 

Uitrusting en opties

De Mitsubishi Outlander is o.a. uit te rusten met achteruitrijcamera en monitor, keyless operating system, elektrische bedienbare achterklep, stoelverwarming voor en een Rockford Fosgate premium audiosysteem. Alle uitvoeringen en opties zijn ook leverbaar voor de Mitsubishi Outlander PHEV via onze officiële Mitsubishi-dealer, Vireo Auto.

Het lage verbruik van de Mitsubishi Outlander

Zoveel opties en zitplaats en toch met een laag brandstofverbruik, de Mitsubishi Outlander lukt het. U kunt kiezen uit de MIVEC-benzinemotor of de DI-D dieselmotor. Beide aandrijvingen blinken uit in een laag verbruik en CO2-emissie, tegenover een goede rijprestatie. Afhankelijk van uw Outlander uitvoering kunt u ook de ECO Modus inschakelen. Hiermee worden de elektrische functies geminimaliseerd om zo min mogelijk energie te verbruiken. Andere toevoegingen zoals de ECO-score en ECO drive assist, geven via beoordelingen aan hoe milieuvriendelijk u op dat moment rijdt.

Mitsubishi Outlander PHEV

De meest milieuvriendelijke uitvoering is de Mitsubishi Outlander PHEV, met een hybride aandrijving en diverse volledig elektrische rijstijlen. De Mitsubishi Outlander PHEV is dankzij zijn formaat, luxe uitvoeringen en fiscale voordelen al een enorm succes in Nederland. 

Veilig rijden in de Mitsubishi Outlander

Verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen maken de nieuwe Outlander af. U kunt de Mitsubishi Outlander geleverd krijgen met adaptive cruise control, Lane Departure Warning, Super Wide Vision Bi-Xenon koplampen en nog veel meer. Standaard is de SUV uitgerust met 7 airbags en geavanceerde elektronica die niet alleen de veiligheid verhogen maar ook het rijplezier.

In welke kleuren kunt u de Mitsubishi Outlander bestellen?

Voor de Mitsubishi Outlander zijn de volgende lakkleuren direct te bestellen: Polar White, Orient Red, Cool Silver, Tanzanite Blue, Titanium Grey, Silky White en Amethyst Black. 

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft naast Polar White, Titanium Grey en Amethyst Black 2 extra carrosseriekleuren beschikbaar: Technical Silver en Silky White. 

De Mitsubishi Outlander dealer van Stern

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wat de Mitsubishi Outlander nog meer te bieden heeft? Zowel de nieuwe Outlander als de Mitsubishi Outlander PHEV kunt u kopen via de officiële Mitsubishi dealer van Stern: Vireo Auto. Dankzij ons grote mobiliteitspakket is een Outlander leasen of financieren direct te regelen. Ook een verzekering of occasion is bij Stern mogelijk. Gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud kan tevens in de werkplaatsen van Stern. Stern is uw Mitsubishi totaalaanbieder! 

Mitsubishi Outlander voorraad

Lease een Outlander bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Verzeker uw Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mitsubishi Outlander

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mitsubishi Outlander service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen